Wat een strakke planning vandaag. Van Almere naar Nijkerk, naar Hoorn daar laden ,lossen in Twello. Laden in Velp en lossen in Zeewolde daarna Nijkerk en nu..

Was ik aa\nnsluitend in Laren. De afgelopen dagen vele dingen gehoord. Leek wel of ze in een achtbaan zat. Verhalen vertellen en opgewekt zijn tot stil zijn en eigenlijk helemaal niks te vertellen. Leven in haar eigen wereld. Ja haar eigen wereld haar eigen gedachte.

Ik liet haar een foto zien van mij toen ik geboren was. Maar die foto zei haar niks. Raar nee begrijpelijk. Zou het ook zeggen als ik haar was. Mijn moedertje echt diep respect voor haar. Op de vraag wat voor een dag het was kwam de mooiste opmerking.

Ik vroeg wat voor een dag is het vandaag. Zaterdag zei ze. Was het maar waar. Het is maandag vandaag. Toen zei ze. Ik kan er ook toch niks aan doen. Nee dat kan ze ook niet. Ze heeft hier niet voor gekozen. Ze heeft niet in de rij gestaan om zo te worden. Nee dat heeft ze níet.

Gelukkig weten de mensen achter de deuren niet zoveel wat er in de wereld aan de andere kant van de deuren gebeurd. Wou dat mensen dat wel eens wisten wat er achter de deuren gebeurd. Dan zouden ze wel mensen in hun waarde laten van het leven en accepteren om wie of wat ze zijn.

Oh ja vanmorgen liep ik nog aan pompwagen te slepen en vanmiddag duwde ik de rolstoel. Ja het was een strakke planning vandaag.. Ik kan er ook toch niks aan doen..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.