De vraag die ik me al jaren afvraag. Steeds weer lees ik de tweets. Auto’s rijden achteruit op de snelweg, keren op de snelweg en negeren van alles.

De snelweg is tegenwoordig een groot computerspel. Lijkt het wel op. Hoeveel wegwerkers zullen we raken. Hoeveel pionnen krijgen we om. Denken aan de mensen die werken op de snelweg is er al lang niet meer bij.

Want welke achterlijke geeft het voorbeeld om achteruit te gaan rijden omdat de afsluiting te lang duurt. Wie verzint zo iets. Altijd is er 1 die het flikt en als er 1 gaat volgen er meer. Zoals alles in het leven. Maar op de snelweg wel achteruitrijden maar als ik me klem rijdt door dat mensen geen geduld hebben, als ik met mijn vrachtwagen ergens mag lossen. Dan hebben de mensen geen achteruit. Ik snap het allemaal niet meer.

Waar heeft het mee te maken. Zijn we te gehaast. Zijn mensen gewoon gek. Hebben ze geen respect meer. Maar waarom wel mij klem rijden. Dan hebben ze niet zoveel haast toch.

Zeg automobilist .. Leuk dat je ook kan achteruit rijden maar doe het alleen waar het moet en bovenal mag. De snelweg is nou niet een plaats waar je achteruit mag rijden. Alleen als er een reden voor is. Daar zijn mensen voor die dat gaan regelen. Maar ja ik schrijf dit en ondertussen denk ik. Soms rij ik ook wel een achteruit en dat ik denk . Tja kon ook anders .

Maar het onderwerp is hetzelfde als. Waarom valt de regen niet omhoog. Niemand die het antwoord weet. Waarom rijden mensen achteruit op de snelweg. Niemand die dat weet. We gissen maar wat..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.