Hier weer een brief via internet zonder postzegel .

Het is toch wat gisteren schijnbaar stank overlast. Het was me toch een lawaai in huis hier. Een paar mobile telefoons en het feest is compleet. Ach het werkt tenminste dat Nl alert . Is het ook weer eens getest.

Ben net effe terug in de tijd gegaan. Nu zal je denken hoe dan. Nou via foto’s echte foto’s gemaakt vroeger met een foto camera niks met een mobile telefoon. Die bestonden toen niet eens. Maar wel mannen met lange bakkebaarden en auto’s waar men tegenwoordig een moord voor zouden doen. Dat krijg je als mijn vader aan het opruimen is in huis. Dan komt ie wel eens wat tegen waarvan ie niet eens het bestaan wist.

Was confronterend nee hoor. Het was vroeger toen ik nog haar had. Hoog blond en blauwe ogen. Gewoon heel gaaf om te zien. Ook mijn moeder in haar jongere jaren . Vreemd dat wel. Gewoon effe heerlijk terug in de tijd geweest. De tijd zonder internet. Schaatsen op straat en kattenkwaad uithalen.

Was het toen beter in mijn jeugdjaren jazeker wel. Geen gepest of stalking via internet. Geen jongeren die leraren naaien. Geen gestoorde mensen die denken dat ze de hele wereld hebben. Nee gewoon zon zee en strand. Scheppen met een schepje en kuilen graven. Foto’s die veel zeggen. Ja ik ben terug in de tijd geweest. Weet zeker dat er nog meer komt.

Soms vergeet je wel eens dat je jong bent geweest. Maar ja altijd zijn er dingen die boven komen drijven. Elke foto heeft een verhaal. Ach tegenwoordig heeft elke tweet of wie wat waar op Facebook een verhaal. Kan het gewoon niet rijmen met elkaar. Toen was het gewoon anders. Echt anders.

Er komt weer een nieuwe week aan. Wat zal er deze week weer gaan gebeuren dat is altijd weer de vraag. Komen er nog dingen om ons druk over te maken en eigenlijk hoop ik dat niet.

Nou ik zeg tot de volgende keer weer. Groetjes Alex

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.