Je kunt geen revolutie beginnen op een fiets,waarom niet

Vegetarisch eten, tja je moet er maar van houden, ik snap het niet en vind het gewoon de grootste onzin van het leven.

Dat er nu iemand als moraalridder is opgestaan en denk dat haar wereld ook mijn wereld is, dan denk ik hoe komt ze erbij. Het betuigt haar wel dat ze geen smaak heeft, want een lekker stukkie vlees op zijn tijd is heerlijk, nou eigenlijk gewoon elke avond, want zo ben ik opgevoed.

Dat de mensheid klaar is met vlees, betuigd haar echt van het feit, dat ze in haar eigen wereld leeft, een wereld van dat haar wereld van iedereen is, ze wil het van de positieve kant bekijken, alles wat jong en vooruitstrevend is, eet geen vlees meer, dus vanmorgen aan de ontbijttafel, eten jullie liever geen vlees meer, 4 ogen keken mij aan, papa ben je gek of zo.

Dat iemand een idee en eigen kijk op het leven heeft, ok daar sta ik achter. Maar dat iemand haar mening mij oplegt. Dat ik maatlijden moet gaan eten, waar ik als ik het op heb nog steeds honger heb, net zoals een fastfood maaltijd, met hamburgers die geen hamburgers zijn, kan daarna nog naar de Chinees gaan en me eigen opnieuw volvreten. Kleinigheidje daarbij, nogmaals haar gedachte is niet mij gedachte.

Heb je ooit wel eens goed gekeken naar een burger die gemanipuleerd is, echt geen greintje vlees daarin, nee spinazie, spinazie eet je gewoon met aardappels en heerlijk balletje gehakt, dan heb je nog de kant en klaar maaltijden, tja kijk er eens goed na, het ziet er toch niet uit. Je pleurt het in de magnetron en je hoort piep en je maaltijd is klaar. Jazeker klaar. Ben er klaar mee. Je kan mij niet gaan vertellen, dat het gezond is. Het zit dagenlang in een plastic bakkie, tja plastic, best wel een hekel onderwerp tegenwoordig.

Ik kook gewoon zelf, zelf snijden, zelf boter toevoegen, alles doe ik zelf. Niemand kan mijn zijn levensstijl opleggen, niemand kan mijn zeggen je moet dit en dat. Daarbij is het heel simpel, als je alles doet wat de politiek en wereldverbeteraars ons opeggen. Dan kan je beter in je kist met 6 plankjes gaan leggen, want dan mag je geen plezier meer hebben, niet meer de buiten openhaard stoken, want dat slecht voor de buren, die overigens wel de BBQ op kolen stookt en ik daarvan geniet, want die geur van die kolen en dat vlees wat heerlijk schroeit. Nee beste politiek en mensen die er wit uit zien omdat ze geen vlees eten, die mensen zijn verzwakt en hebben geen vitaminen meer omdat ze vergeten, de wereld verbeteren met anders eten tja ik zeg het anders, je moet eten om te blijven leven, maar ja. Zoals ze zelf zegt. ´

Je kunt geen revolutie op een fiets beginnen, waarom niet, doe eens gek en breng uw kinderen op de fiets naar school, gaat eens op de fiets naar een echte slager. Oh ja gelukkig is er in het buurland wel een grote slager, waar het vlees nog gewoon wordt gesneden, hou ervan. Nee ik ben geen wereldverbeteraar, ik ben een rebel.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.