Niet een valetijns gedicht om te gebruiken..

Jij bent de lelijkste dat zeg ik eerlijk. Want je ziet eruit als een lijk. Stond je echt vooraan bij de afdeling van de neuzen toen ze die uitdeelden bij je oprichting..

Als je soms denk dat ik van je houw, dan bouw ik liever nog een kelder dan dat ik helder naar je kan kijken. Ik ben een stier en na een krat bier is er geen vertier maar helemaal geen sier. Je kan wel denken dat je een kont hebt. Maar effe gezegd bij eens in de hoek. Nee een bijzet tafel staat daar niet.

Dat interesseert me ook geen biet. Want je brengt me alleen maar verdriet. Je kost me klauwen vol met geld om jij mij niet beld. Denk nou niet dat ik je ooit de liefde zal verklaren dan kan ik beter een eind weg gaan varen. Ik snap gewoon niet dat je ooit op de wereld bent gekomen waarom wie is daar verantwoordelijk voor geweest. Had je niet gewoon kunnen wachten. Nog steeds heb je haast toen ook al om die pijp van je vader uit te racen.

Het is geen fout van mij maar je maakt me gewoon niet blij. Zoek gerust verder in het plaatjes boek. Maar ik maak een gebaar en je wordt wakker.

Dit was een fout gedicht. Het dicht totaal niet en uiteindelijk is het zeker niet de waarheid. Want de waarheid ligt in het midden.

Dit is pure ongein..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.