U bent toch ook jong geweest, ik wel tenminste. Toch denk ik na de laatste dagen van deze week, dat een heleboel mensen of niet jong zijn geweest of aan geheugenverlies lijden, wat ik niet hoop, want dat gun ik niemand. Zeg ik uit ervaring. 

Wat schetste mijn verbazing, dat er iemand was gisteren die wist dat ik niet veel op de lagere school ben geweest. Toch wel knap, want ik weet niks van degene die dat beweerde, gelijktijdig werd er een vraag gesteld, of ze het ook op zaterdag zullen doen, het ging over de leerlingen die gisteren in Den Haag waren, waarop ik leraren of wie dan ook, staken toch ook niet op zaterdag. Nou daar kwam een dame om de hoek, of ik het verschil wel wist tussen staken en demonsteren, ja toevallig wel, maar ja staken in Nederland is naar het malie veld gaan in Den Haag, liefst met gesponsorde touringcars vol en daar op dat veld een toespraak en zingen met zijn en klaar. Tja dat er dan mensen vallen over het gratis reizen van de leerlingen. Weet het niet hoor.

Vroeger toen ik jong was, waren het kernrakketten en vrede op aarde, nu jaren later, de kernrakketten zijn er nog steeds en vrede op aarde, dat zal er nooit zijn. Toen kwamen er de milieuactivisten, zure regen, kort en krachtig, dat bestond niet, de ozonlaag hoor je niks meer over en de deo zit al jaren weer in spuitbussen, zo was vroeger melk de witte motor, nu is het houdbare melk, gepasteuriseerde substantie in een pak, wat lang houdbaar is, maar ik drink nog steeds melk, het eten, tja lekkere vette hap op een muziekfestival, mag hopen dat er een festivaldirecteur eens wakker wordt. Dat was ooit in het verleden, nu zijn het te gezonde hapjes met een karig blaadje sla. Vroeger toen ik met rijden begon, als je dan door de stad heen reedt, lekker gas geven en dan de motorrem intrappen, zwarte rookpluim uit de uitlaat, tegenwoordig als ik de motorrem gebruikt, komt er witte rook uit. Tja witte rook, als er helemaal geen rook meer uitkomt, dan kap ik er mee.

Ook nog van de week, ergens op een pagina van Facebook waar een bepaald vriendenclubje zit, dat onder leiding van 1 iemand een hetze voert tegen mij, al een paar jaar, ze denken ook dat ik dom en ze niet door heb, jammer joh, als je mij niet kent, kan je ook niet oordelen over mij, zelf hebben mensen wel een grote bek, waar het uit puilt van negatieve gedachten. Maar dat zullen ze niet toegeven. Vroeger sloeg je zo iemand gewoon voor zijn kanis, zo loste je het op, maar door een scherm heen slaan gaat zo lastig. Vraag me nog steeds iets af.

Bent u wel jong geweest, heeft u nooit kattenkwaad uit gehaald, lijkt mij echt sterk dat niemand op oudere leeftijd geboren is namelijk. Ach het leven is echt tegenwoordig gebaseerd op internet, mensen zien je foto en reageren daarop, maar als je kop zien in het echte leven, dan lopen ze straal voorbij, dat is toch wel een voordeel van een internet, dat rode kruisje rechts bovenin. Maar mensen maak toch niet zo groot probleem over het klimaat, dat regelt zichzelf wel, net zoals de ijskap van Groenland, of het gat in de ozon, de ijskap groeit bij en het gat is kleiner geworden, niet door de mensheid, maar door de natuur, ja de natuur regelt het klimaat.     

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.