Soms denk ik wel eens . Hebben mensen hun rijbewijs echt bij een pakkie boter gehaald.

Want wat maakt mij dat uit. Dat u haast heeft. U te laat opgestaan bent. Of een kom je humeur heeft omdat u geen sex gehad heeft. Dat interesseert mij helemaal niks.

Dat u dan als een kamikaze piloot. Moet gaan racen op de snelweg. Lekker bumperkleven, veel remmen dus. Elk gaatje vullen. Liefst voor die zware geladen vrachtwagen. Die netjes ruimte houdt en aan zijn remweg denkt. Dat mensen die gaatjes vullen de remweg korter maken. Hebben de eigengereide automobilist niks mee te maken.

Die doorgetrokken streep op de rijbaan. Is ook niet meer heilig. Die zijn er neergelegd om het verkeer sneller te laten doorstromen. Echt waar hoor. Niet om effe snel de afslag te halen voor die vrachtwagen.

Maar ja mensen denken wel bij een spitsstrook dat ze daar niet mogen rijden. Omdat daar ook een doorgetrokken streep ligt. Tja hoe dom zijn mensen dan. Snelheid is ook niet belangrijk. Want die vrachtwagen remt makkelijk en aangezien ik mijn auto niet opgeladen heb. Gaat ik maar 70 rijden op de snelweg. Tja ik pleit voor een bord achter elektrische wagens.

Pas op ik rijd elektrisch dus langzaam.

Wat is er nou moeilijk aan. Om de vele borden langs de weg te bekijken. Op tijd je keuze te maken welke weg je moet hebben. Wat is er moeilijk aan om eens wat eerder op te staan. Wat is er moeilijk aan. Om dit verhaal niet te begrijpen. Nog duidelijker.

Laat ons chauffeurs ons werk doen. Wij zijn aan het werk voor u allemaal. Bent u dat soms ook vergeten..

One comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.