Kelere 15 jaar op mijn vingers gekeken.

Ik gaat heus niet zeggen gefeliciteerd fucking Facebook met jullie 15 jarig overleven en controlle van ons leven.

Ooit begon het met hyves tja sommige mensen denken nu. Ja dat dus of my space nu denken mensen helemaal eh ja dat dus. Opa spreekt. Dat ik nu denk. Goh kan ik sommige mensen al zo lang. Ja we waren al vriendjes op hyves. Maar wat heeft het ons gebracht 15 jaar Facebook.

Echt helemaal niks. Tuurlijk kon je vriendjes van vroeger terug vinden. Die nu heel gelukkig een gezinnetje hebben. Maar vroeger had je eigenlijk echt een pleuris hekel aan dat persoon. Maar goed praten achter een scherm dat is wel zo veilig. De preutse Amerikanen houden ons toch niet in de gaten. Nee hoor. Je zou maar borst kanker gehad hebben. Nee die foto met 1 borst is aanstootgevend. Dat vrienden je aan kunnen geven omdat je grof bent. Tja lekkere vrienden he.

Dat de sociale media gebruikt wordt om mensen kapot te maken is een feit. De wet op de privacy. Tja je mag schijnbaar geen foto’s gebruiken die rechten hebben. Sommige mensen hebben daar lak aan. Lekker veilig achter een scherm zitten en de heleboel opnaaien. Lekker laag bij de grond hoor.

Ja 15 jaar ben ik al op mijn vingers gekeken. Ooit dacht ik lekker gezellig. Toen dacht ik . Waarom praten we niet meer elkaar. Bedacht :ik geef een feestje. Gewoon feestje met lol en praten met elkaar. Niks mis mee want daar is ook behoefte aan. De wereld wordt geregeerd door sociale media. Het is a’sociale media zo onderhand.

Ik doe er zelf aan mee ik weet het. Maar dit schrijf ik op mijn eigen blog. Die ik zelf bekostigd. Want niks is gratis. Dus ik mag hier doen wat ik wil. Leuk is ook. Ik ben de baas. Tja net zoals Marc alleen ik verdien er niks mee. Maar snap hem wel. Alleen Marc kijk eens niet zo op mijn vingers. Trouwens niet op 1 vinger. Lijkt me heerlijk.. Oh ja gaat ik nog door met Facebook. Tja dat weet ik niet. De echte vrienden kom ik wel tegen in het echte leven..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.