U doet zeker ook nooit iets verkeerd..

Ik zal er niet om heen draaien. Heb gelijk wat vragen voor u.

1 Rijdt u altijd rechts van de baan, ja natuurlijk.

2 Haalt u wel eens rechts in, nee natuurlijk niet.

3 Rijdt u wel eens achteruit op de rijbaan, nee natuurlijk niet.

4 Houdt u zich altijd aan de minimumsnelheid, ja altijd.

5 u houdt altijd ruimte tussen u en de auto voor u.  

Goh waarom verbaast me dit niet, dit zijn vragen die echt altijd goed beantwoord worden, omdat mensen niet weten wat ze fout doen, omdat mensen rechtlijnig zijn, de mensen die op de middelste baan blijven hangen omdat ze denken dat, ik betaal er toch ook voor. Die mensen snappen niet dat ze dan wel door moeten rijden.

Rechts inhalen, nee dat niemand, gaat men toch niet toegeven, want stel je voor, dat ze te laat op hun werk komen, nou mensen op een spitsstrook moet je niet denken, dat je alles mag inhalen, zelfde als een verlengde uitvoegstrook, u weet dat, mag u dan de mensen die het niet weten inhalen.

Tuurlijk rijdt er niemand achteruit op de snelweg, nee hoor, we negeren ook geen rodekruizen boven de weg, dit doen we nooit, omdat we heilig zijn, nee als er 1 auto over de streep is volgen er velen, kijk maar weer op A29 vandaag, de mensen waren zeker bang dat het blauw gele warenhuis zou gaan sluiten.

U rijdt zeker ook nooit te hard he, nee natuurlijk niet. Want de anderen rijden zo langzaam. Stel je toch eens voor, dat iedereen zich aan de snelheid gaat houden. Nee dat is een droom van mij. Net zoals dat iedereen de snelheid boven de weg aanhoudt, zo stom zeg.

Ruimte houden dat doet ook iedereen, ja natuurlijk vraag het maar na, nou de kleine lettertjes op mijn kentekenplaat kunnen lezen, dat is geen ruimte houden, nee mensen we kunnen niet meer tellen, ach als iedereen toch eens de ruimte zo houden, zou het dan niet beter gaan doorrijden op de weg. Zouden er dan minder ongelukken gaan gebeuren.

Want als je rechts gaat rijden en je aan de snelheid houdt, word je ook niet rechts ingehaald, rij je wel op middelste baan zorg dan dat je niet ingehaald kan worden, daarbij als je een ruimte houdt, kan je het middel ritsen doorvoeren. Het woord respect voor elkaar is ook in het verkeer ver te zoeken, want iedereen heeft haast en je als je een keer geen haast hebt, dan ben je een spelbreker. Gelukkig ben ik dan een spelbreker, want ik hou ervan om rechts te rijden. Hou ervan om mensen voor te laten. Maar ja ben ik dan een vreemde, ja ik weet wat het verkeer in houdt en gelukkig weten vele mensen met mij dat ook, alleen je moet nooit te veel vragen stellen ook niet aan mij.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.