Alzheimer is het zoals het weer.

Het weer veranderd continu. Reed ik vrijdag nog in de sneeuw weg. Kwam ik gisteren thuis in een groene wereld. Zo is het ook met Alzheimer. Gisteren was ze opgewekt en vandaag weer wat stiller.

Ja vandaag had ik een voorgevoel. We reden weg van huis en ik zeg denk dat mijn vader er ook is. We rijden de parkeerplaats op in Laren en jawel daar stond ie . De Juke van mijn vader. Mijn pirate ernaast en het was weer compleet. Lopend door de deur heen. Het eerste obstakel een dame met rooster wou door de boekenkast heen. Hallo dame andere kant op is mooier. Zo weer een goede daad gedaan.

Doe de deur open van de koninklijke suite van mijn moeder daar zat mijn vader op een stoel naast haar. Haar liefdevol te voeren. Kiwi platgestampt dat dan weer wel. Want stukjes kiwi worden opgeslagen in haar hamsterwangentjes, dat gaat eenmaal niet meer. Op de vraag waar gaan we heen.

Naar het dorp. Tja mijn moeder kan er heel veel over vertellen. Maar haar polsen zijn nog twee vingers van mijn hand. Daar waar ze gisteren verhalen had. Was het vandaag stilte in de kroeg. Lijkt wel hoe meer mensen om haar heen. Hoe meer ze op slot gaat. Waar ze was met haar gedachte. Dat was ver weg. Want haar vader was gisteren geweest.

Ach het is gewoon zoals het is. Of gaat. De vissen in het aquarium zwemmen rond en die vindt ze mooi. Ja het is mooi al die kleuren . De kleine dingen die ze nog mooi vind. Het is mooi om die 2 mensen te zien. Elke foto is mooi. Eens komt er een dag. Dat de foto een verhaal vertelt dat is een feit..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

2 gedachten over “Alzheimer is het zoals het weer.”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.