Hiep hoi Jet

Hoe is het nu dan. Zijn je kasten nog gevuld met proviand die over is gebleven na de laatste poederstorm. Want woensdag is het geen gehaktdag maar code geel dag.

Is het weer een storm in een glas met water. Worden we weer bang gemaakt. Of dekken ze eigen weer in. Ach we gaan het mee maken. Ik zal wel weer geluk hebben in de nacht. Want na de koffie komt hakken van het ijs op mijn raam van mijn auto.

Het enigste voordeel van dit weer is. De foto’s die we kunnen maken in de ochtend. Ik geniet er steeds weer van. Vannacht was het gratis schaatsen met de vrachtwagen . Het was gewoon glad. Dan heb je nog van die kamikaze automobilisten die vlak achter mij gaan rijden en niet opletten wat er achter mijn trailer af en toe oranje knippert. Tja je zal maar haast hebben en niet begrijpen dat een trailer toch wel de ruimte nodig heeft om de bocht te maken.

Ach zo rommelt het maar door. Merk het bij jou ook. Gebeurd weer veel. Vraag me alleen 1 ding af. Er is wat gebeurd . Waarom laat een school de kinderen bij elkaar in de klas zitten. Dat werkt toch niet. Nou is het beleid van vele scholen beetje vreemd. Geloof dat relschoppers tegenwoordig heilig zijn. Dat een leraar of klas begeleider optreedt is een zeldzaamheid. Best wel jammer want ik ben er niet slechter van geworden.

Dat bedoel ik dus. Ook ik baalde dat ik toen in jaren 90 al werkte als chauffeur en de oproep voor dienst kreeg. Werd chauffeur bij de luchtmacht. Achteraf gouden tijd gehad. Veel geleerd op het gebied van drinken en eten en veel op het gebied van respect. Ja het toverwoord voor mij is echt respect net zoals die jongens in de supermarkt kratten bier en berendburger en dan de zegels geven aan die dame die ze graag wil. Echt goud gewoon. Hoop dat die jongens een mooie avond gehad hebben ergens daar waar het kan.

Nou het is rond 16.00 je hebt nog tijd om boodschappen te doen om morgen weer te overleven. Ach je zal ook wel denken het zal wel meevallen. Goed we zullen het morgen wel weten wat er nou weer gebeurd is. Gokje treinen rijden niet. Vliegtuigen blijven aan de grond en de medemens durven niet meer te rijden. Mooi hun op rechts dan kan ik ja dat dus.

Groetjes Alex

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.