Elke dag is anders

29-01-2019

In ieder leven is niet 1 dag hetzelfde. Wie dat zou zeggen heeft bijna een saai leven zeg ik dan. Want niet 1 dag is hetzelfde.

Ik werd gisteravond gebeld door mijn vader, op een tijd. Dat ik eigenlijk dacht eh mijn vader die mij belt. Maar hij was vrolijk en ik was niet verbaasd. Hij vertelde ik was in Laren en ze herkende mij. Ze gaf zelf aan dat ze na de kroeg wou. Daar wou ze met veel stotteren een advocaatje. Ze kon glimlachen en ja mijn vader was blij. Goed om hem zo te horen.

Vandaag ben ik in Laren geweest. Tuurlijk met het verhaal van mijn vader in mijn achterhoofd. In het zonnetje over de parkeerplaats heen door de deuren heen. Tja buiten een jas binnen een t shirt. Kwam binnen in de huiskamer. Ze reageerde op haar manier. Mijn naam tja kort of lang is een beetje lastig of was een beetje lastig.

Maar met de rollator naar haar kamer en overgestapt in de rolstoel. Tja lopend naar de kroeg. Zij redt het wel. Maar ik loop niet zo hard namelijk. De thee kan haar niet warm genoeg zijn. Of voelt ze het niet, mocht wel mijn koffie rustig opdrinken. Oh ja dat glaasje water voor mijn moeder was ook voor….

Het was weer anders dan gisteren en eergisteren. Elke dag is anders niet 1 dag is hetzelfde. Dat blijkt wel. Hoe valt het balletje in haar hoofd. Links of rechts. Is het een mooie dag of lastige dag. Dat is wat wij elke keer meemaken. Tja het is mijn moedertje wat hou ik toch van haar. Ook al is ze niet meer haar zelf eigen ik.. Ik die grote kerel die eigenlijk gewoon zijn schaduw is.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.