Waarom dan..

Een hele goede vriend van mij. Zeg maar gerust zwager. Die had een ongeluk gehad. Dus ik stuur een keer een kaart. Jawel ik gaat met de tijd mee. Dacht ik dan.

Dus een kaart via internet. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel. Niet door regen en wind heen en uren gaan staren naar een kaarten rek. Waar van die softie kaarten instaan. Niet dat ik nu een kaart had met blote tieten. Maar goed u snapt het wel.

Dus een kaart via internet verstuurd. Weet niet eens of ie wel is aangekomen. Had geloof het juiste adres wel. Maar dan komt het.

Krijg ik een mail vandaag. Van de internet site. Waar ik die kaart bestelde en verstuurd heb.

Hoi Alex wil je reclame maken via je weblog of Facebook. Piep hier en niet verder. Zijn bedrijven of wat dan ook. Zo zielig bezig dat ze mensen gaan googlen op naam . Zodat ze er achter komen dat ik blog. Terwijl ik niet eens de naam Alexschrijft heb gebruik. Geen mail heb gestuurd via alexschrijft. Maar dan nog achteraan wordt gezeten.

Toch best wel vreemd eigenlijk en ik vraag me af waarom dan. Waarom vragen ze het. Ik vindt het nogal brutaal eerlijk gezegd. Tuurlijk gaat ik de link nu niet noemen. Tuurlijk gaat ik geen gratis reclame maken. Wat hadden ze dan gedacht. Ach ik denk er altijd wel iets van..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.