Waar is een telefoon voor..

Een telefoon is ooit gemaakt om mee te bellen, tegenwoordig is het een fucking verlengstuk van de gehele maatschappij. Als alles wat ik vroeger uitgehaald heb, gefilmd zou zijn geweest dan was ik nu een rijk man of vergruist tot aan de grond. Ik ben jong geweest en kattenkwaad uitgehaald, tegenwoordig kijk je eerst om je heen.

Een restaurant in Arnhem doet het goed volgens mij, geen mobiele telefoons op tafel, geen oplichtende schermpjes anders eet je maar gewoon thuis. Daar sta ik achter, want uiteten is een samen zijn, niet via appjes of zo. Maar waar ik me nog kwaaier over maakt. Zijn de filmpjes die worden gemaakt, van vechtpartijen en van mensen die gepest worden, die dump je dan op internet en kijk eens hoeveel reacties je krijgt, het slachtoffer heeft daar toch geen last van. Hoe bekrompen is je wereld dan.

Jongen wordt in mekaar gerost, iemand filmde dat, waarom dan, vrouw rijdt op kinderen in, werd gefilmd en gedumpt, vrouw is rijbewijs kwijt. Leraar of begeleider wordt belaagd door een stel opgeschoten jochies op een school, voor opgezet plan, telefoons in aanslag en rellen maar, maar we plaatsen alleen op internet dat wat de beste man deed, nou beste man, je bent een voorbeeld voor vele mensen, recht door zee heen en iemand in de nek vast pakken, nadat je belaagd bent door bezems en krukjes tja dan ook nog je moeder beledigd wordt, bedoel maar, dit komt dan op internet en de hele wereld valt erop.

De wet van de privacy schreeuwen een boel mensen, tja moet je dan aan iemand gaan vragen die over hoop geschoten is, mag ik de aanslag op internet dumpen. Zijn we zo blij dan, nee de wereld is verrot, waarom zetten regeringen het internet uit en blokkeren een aantal sites, tja stel je voor dat er te veel info in de wereld terecht komt. Nee het woord respect is ver te zoeken, ook op het internet. Kranten tja leven op filmpjes, enkele journalisten die geilen op verkeersfilmpjes, liefst gemaakt door een automobilist, die zelf geen fouten maakt.

Nooit is de aanleiding tot een vechtpartij of verkeer ellende te zien, nooit zie je het begin, nooit zal iemand meer nadenken, dit moet ik maar eens niet op internet plaatsen, waar ik me kwaad over maakt, is dat er ook slachtoffers zijn, wat is er nou aan om verkreukelde vrachtwagen te filmen, waar een zeil over ligt, wat is daar nou aan, wat is er nou leuk aan om stiekem de buurvrouw te filmen en dat online te zetten. Zeg mij dat nou eens.

Ja ik ben ook jong geweest, ik doe er ook aan mee om het internet te bevuilen, ja ik weet we leven in 2019, maar de vraag blijft nog steeds bestaan, heb je recht om een leven kapot te maken, met een filmpje dumpen op internet.

Stop internet pesterij en wees rechtvaardig..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.