Wat een gedoe om een beetje poeder.

Wat ik al voorspeld had gebeurde. Nederland in de stress. Het heeft of het sneeuwt nog steeds. Ach ja leuk joh sleetje rijden van de berg af. Sneeuwballen gooien. Oh nee ik ben een chauffeur.

Hoe was het vandaag dan. Tja bij mijn laatste klant begon het te sneeuwen. Leuk hoor met een te zware pallet, met de handpompwagen naar binnen trekken. Dit niet 1 keer maar 2 keer. Gelukkig was er een lekker bakkie koffie gezet en dat maakt een hoop goed.

Rotterdam was snel wit. Gelukkig waren er heel veel mensen via de sociale media bereikt die bleven thuis. Geloof er niks van want waar kwam vanavond dan die 2200 km file vandaan. Vanmorgen stond er maar 600 geloof ik. Maar de mensen die geen internet hebben. Reden wel op de weg. Of eigenlijk hielden het verkeer op.

Want respect voor de strooiploegen. Dat als eerste. Dat mensen het niet snappen dat mensen aan het werk zijn om de rijbaan schoon te houden. Dat de pekel in gereden moet worden. Daarom pekelwagens gaan hinderen. Tja dat is gewoon zielig.

Daarbij is de berichtgeving via sociale media echt lachwekkend. Gisteren al in de grootste leugenaarskrant en vandaag was iedereen bang. Treinen vielen uit. Gewoon een klote smoes. Vliegtuigen zouden aan de grond blijven. Bull shit. Geloof dat de sneeuwbui een andere route had.

Mensen geniet eens ergens van. Schreeuwen via internet is leuk. Maar door de mand vallen zo gauw je de weg opgaat en geen gas durft te geven. Tja echt heel knullig dat ik morgen vraag. Durfde je geen gas te geven meneer de chauffeur.

Zeg nou eerlijk dit is toch een mooi gezicht.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Wat een gedoe om een beetje poeder.”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.