Daar gaan we weer.

Het wordt weer wat deze week. Welke code zal er langs komen. Of komt er niks en is het een storm in een glas met water.

De 1 zegt zo de ander zus en wie heeft het bij het juiste eind. Het is winter terwijl al weken de fauna de kans krijgt om tot bloei te komen. Het zal eens tijd worden dat het koud word en gaat sneeuwen in dit land. Ben bijna jaloers op landen die wel sneeuw hebben.

Want als het sneeuwt in Nederland is altijd feest. Lange files op de wegen. Lachen om de codes geel oranje of rood. Tja wat doe je dan als beroepschauffeur dat is een gewetensvraag. De afgelopen jaren was het zo gezellig op internet. Kan niet wachten tot het weer zover is.

Oh wist al dat alle rode kruis negeerders een hele goede smoes hebben. Ze zijn allemaal kleuren doof eh blind. Ze hebben ook nooit geleerd wat een kruis is. Ach een groene pijl is ook onbekend en stoplichten is een feestje. Ja sprak gister een man die kleurenblind is en die heeft mij uitgelegd hoe hij het ziet zonder kleur dus. Rijdt hij door de rood kruis heen nee is het antwoord. Dus ik weet het niet hoor. Kleurenblind zijn is geen reden om de wet te overtreden .

Maar ja gaat het nu sneeuwen of niet komt er ijzel of niet. Kan alleen maar zeggen. Doe voorzichtig en als we vast staan . Zullen we dan een feestje bouwen op de snelweg met zijn allen. Eens kijken of de krant daar dan ook over schrijft..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.