Hiep hoi Jet.

Hoge hakken zere voeten, ja ik kan me er wat bij voorstellen, want je rent wat af en als je dat op hoge hakken zal doen, nou fijne wedstrijd, maar het is woordspeling, spelen met zinnen en woorden, zo zou ik kunnen zijn, Alex schrijft heeft een hekel aan haar, maar houdt heel van haar.

Spelen met woorden en zinnen, ja dat doen we allebei, met liefde en soms met boosheid, jij over wat je opvalt, bij televisieprogramma’s, ja waarom zou iemand die een grote hobby heeft aan taarten bakken, maar geen diploma’s daarvoor heeft geen wedstrijd kunnen winnen, ik maak ook lekkere gehaktballen, waar menig pompstation of eetgelegenheid nog een voorbeeld aan kunnen nemen, maar 1 probleem, ik heb geen papieren.

Maar wat ik je eigenlijk wil zeggen, heb respect voor jou, terwijl je op 1e kerstdag 2018, goed baalde, omdat iedereen op tijd was, maar jij lekker lag te slapen. Eh uitgeslapen heeft, volgens mij heb jij je gram allang weer gehaald, zo aan je tweets te lezen, goud gewoon. Maar je bent een chauffeursvrouw, zo heet dat toch, nu binnenkort ook een chauffeursmoeder. Helemaal goed, herken een heleboel van mijn eigen jeugd namelijk, klein verschil toen was er geen internet.

Ja we zijn beide actief op internet, bloggen heet zo iets, verhalen schrijven en op je woorden letten, geen afkortingen gebruiken, na lezen , na laten lezen, ja voordat een blog online komt, dat in tegenstelling van schijnbaar dat de jeugd, geen hinder vindt op school, van de whats app taal en nog meer van dat, de opmerking laag geschoolde kwam er natuurlijk weer in voor, wat het onderzoek gewoon zegt, laag geschoolde weten minder dan hoog geschoolde, tja lijkt het echte leven wel, die conclusie is altijd snel gemaakt, door mensen die denken dat ze heel wat zijn, maar ja zonder laag geschoolden draait de maatschappij niet.

We hebben elkaar nooit gezien, we hebben elkaar leren kennen via twitter, dit is een idee om verder mee te gaan, gewoon over onderwerpen schrijven wat in je opkomt, ja ik blog ook over mijn moeder, dat verhaal doet me veel, ik ga er in de toekomst wat mee doen. Maar wat zeg ik nog niet.

Groetjes Alex.

Bent u nou benieuwd wie Hoge hakken zere voeten is, nou u leest het net, u zou er op kunnen drukken, want het is gekleurd. Doe maar gewoon.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.