Soms denk je echt…

Ik denk soms ook wel eens na als ik iets schrijf, Dat mensen denken dat ik een laag geschoold bent en nooit in het verkeer deelneem, dat zegt dan meer over die mensen dan over mij, dat die mensen denken het beter te weten, mag altijd, maar iemand in een hoek zetten, terwijl je niet weet wie die gene is, tja dat is het lastige van internet.

ik veroordeel mensen niet, ik zal ze zeker niet lager inschatten, lees alle reacties en bij sommige denk dan na. Zo reageerde er iemand, de nieuwe tesla gaat altijd vanzelf naar rechts, ja nogal logisch, want de laadstations staan meestal rechts van de weg. Lol dat dan weer wel.

Ach als je normaal nadenkt en leest, dan kan je het wel begrijpen, dat sommige mensen echt uit een ei komen, dat zal altijd zo blijven een Franse voetballer omschreef het nog mooier, mensen die zo stom reageren, zijn ooit ter wereld gekomen doordat het condoom gescheurd was, heerlijk gewoon. Betekend dat dan, dat je helemaal niks meer kan schrijven of in mijn leven bloggen, Nu gaan mensen denken, je schrijft dus je blogt, als je blogt dan schrijf je toch.

Dat bedoel ik nou, het wezenlijke verschil tussen uitspraken of woorden is heel snel gelegd, dat heeft niks met niveau te maken van een opleiding, Want mijn opleiding was de spinazie academie, recht op zijn Hollands gezegd, de Lts is daar wat mis dan, dat is echt een tijd geleden. Weet wel wat het probleem van een heleboel mensen is, ze denken dat ze groots zijn, hebben niks te doen, het is weekend, waarschijnlijk zijn ze niet op wintersport gegaan, want dan hadden ze morgen niet op het werk geweest..

Kan niet wachten op de sterke verhalen, Hoe mensen ingesneeuwd waren, 1 meter sneeuw wordt al snel 2 meter sneeuw, ook zullen we nog weken lang op de snelweg aan moeten kijken, Tegen leasebakken met een kist op het dak. Ach zo heeft iedereen zijn eigen verhaal, gelukkig mag ik vannacht weer rijden, ja dan rijdt ik rechts, dat doe ik 27 jaar zo onderhand, rechts en af en toe een uitstapje naar de 2e rijbaan , waarom omdat er dan een automobilist rijdt, die met zijn telefoon bezig is en vergeet gas te geven, Oh nee die rijden zelf op de 2e rijbaan en dan krijg ik als vrachtwagenchauffeur, de naam dat ik niks van verkeersregels weet, het verschil is wel, dat wij wel nascholing krijgen en de meest wegmisbruikers totaal niet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.