Daag 2018

Het was een jaar om wederom in een hokje te zetten.

Ik maak er geen geheim van. Dat mijn moeder niet goed gaat. De strijd duurt voort om het te begrijpen wat niet te begrijpen valt. Ging ze begin van dit jaar lopend door de deuren heen.

Hebben wij mijn ouders 50 jarig huwelijk gevierd. At mijn moeder nog van alles. Zelfs haring met roggebrood. Nou dat was wat zeg. Heb ik heel vaak blogs geschreven. Ook ik gaat daar mee door. Om uiteindelijk ergens te komen waar we moeten zijn.

Dat mijn moeder nu afgelopen jaar veranderd is. Wil het beeld zeggen dat het niet goed gaat. Ze weet niet meer wat er gisteren was. Haar evenwicht is niet meer evenwichtig. Maar ze is sterk dat dan weer wel. Het komt niet overeen met elkaar.

Wat ik wel geleerd heb afgelopen jaar. Is dat er meer is dan Stil staan. Als je dikwijls door die gesloten deuren heen loopt. Leer je mensen kennen. Zie je mensen veranderen. Maar ben je hard. Ik loop nog naar buiten daar. Die mensen komen nog 1 keer door de deuren heen. Hard nee de waarheid…

Ja 2018 was een raar jaar. Terugdraaien kan ik niet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.