De laatste van 2018..

Wat een jaar was het afgelopen jaar toch weer.

Het is heel duidelijk samen te vatten, alles wat geld oplevert voor de regering zal altijd blijven bestaan, want de hardwerkende mens is gewoon een stille niet protesterende ja knikkende mens.

Dan hebben we nog de harde wind, code rood oranje code onzin, want wat waaide het hard in februari dit jaar zeg, de vouwen uit mijn broek werden spontaan recht, mijn haar wat niet kan, vloog door de war, kon mijn truck niet in bedwang houden, maar moest door, zelfde als met sneeuw, ik moest door, niemand had de klote om te zeggen , we stoppen ermee, code rood, tja lachwekkend, de enigste maatregel die genomen is, dat de LZV, moeten stoppen op een parkeerplaats waar ze nog meer wind vangen.

Het viel dit jaar nog meer op, altijd weer dezelfde discussie, rodekruizen negeren, het is verschijnsel wat simpel te verklaren, als er 1 klootzak onder door gaat, dan volgen er meer. Dat er mensen daardoor in gevaar komen, dat maakt de echte klootzak niet uit, want die is een niet wetende wat doe ik fout automobilist en zal altijd dezelfde fout blijven maken. Wat er ook geroepen wordt, deze mensen verdienen een cursus, verzin het maar.

Wat mij nog meer opviel, is de verdraagzaamheid, ik vind jou dik dus je kan hier niet werken, hu denk u nu, ja er is 1 persoon in mijn omgeving, die dit keihard durft te zeggen, echt dit persoon heeft geen verstand en denk alleen maar in cijfers. Maar ook de verdraagzaamheid in de samenleving is me toch ver te zoeken. De verschillende religies gaan heerlijk tegen mekaar in, het onderscheid wordt gemaakt, dat er bruiloften worden gevierd, met veel dure wagens, vlaggen en vuurwerk, hier worden geen vergunning voor aangevraagd, maar als je Hollander met een geel vestje en de Nederlandse vlag zwaait, dan ben je een crimineel en word je de mond gesnoerd, om de simpele regel, er is geen vergunning voor de demonstratie. Tja hoe beknepen ben je dan als overheidsinstantie, of gewoon bang.

De verkeershufters op de weg, komen altijd weer goed weg, dat er vrachtwagens kantelen en veel files veroorzaken, dan is de chauffeur altijd weer de pispaal, maar niemand weet wat er een minuut voor het ongeval gebeurd is, zo is dat bij de meeste ongelukken, niemand weet wat er gebeurd voordat het filmpje online komt. Ja op internet zitten de meeste verkeersdeskundigen, zelf zo erg, dat als een vrachtwagen in puin ligt, de chauffeur via internet al doodverklaard is, soms grijpt het bedrijf dan in, soms rijden de doodverklaarde chauffeurs nu weer rond. Maar ook zijn het onbekende chauffeurs die overlijden in het harnas, diep respect voor deze strijders.

In 2019 zal er weinig gaan veranderen, we zullen de regering vrolijk gaan betalen, voor de klimaat shit, we zullen met zijn allen nog dieper gaan buigen voor andere religies, dat wij als Nederlander onze tradities op moeten gaan geven, is een gevolg van het beleid.

Mijn gedachte is, heb vertrouwen in jezelf, weet dat er vrienden zijn ergens in het land, die je kan begrijpen, maar uiteindelijk je niet zullen begrijpen, want via een beeldscherm iets uitleggen, nee dat is onmogelijk, je kan een vraag aan mij stellen, maar je zal mijn ogen moeten zien, als je de waarheid wilt weten. Is internet het belangrijkste in je leven, vergeet dan niet, dat ik een voordeur heb, die niet met een app wordt geopend, maar gewoon met een sleutel. Het leven heeft voor mij in 2019 ook nog steeds 2 delen, dat zal zo blijven, ik heb een leven en leven, begrijp je dat niet, denk dan eens na over je eigen leven.

Rest mij nog iedereen een goed 2019 te wensen en zie ik je wel verschijnen op de koffie.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.