Ik ben geen kersthater..

Zag net aan de overkant een volksverhuizing. Familie ging op familiebezoek.

Inklapbare kinderstoel. Grote sporttas. Kinderwagen. Ja allemaal in een te klein wagentje proppen. Dan vervolgens het kind in het kinderzitje vast snoeren zodat het blauw aanloopt. Omdat de vrouw loopt te stressen en de man gewoon onderdanig zijn kunstje opvoert. Uiteindelijk zit de man op gelijke hoogte met hun kind op de achterbank en rijd de vrouw . Tja dan heb je echt een kut begin van de dag. Wetende dat hetzelfde kunstje vanavond weer moet.

Dan zullen er nu in vele keukens een ware volksopstand plaats vinden. Want de vleesvervangers he. Die zijn er in overvloed geloof ik. Hoe nep wil je het kerstdiner hebben. Ach ieder zijn eigen leven. Maar in de keuken stressen is leuk hoor. De tijd gaat dringen kom op jullie kunnen het. Uiteindelijk zal het een sneetje brood worden. Succes.

Mensen kunnen wel denken dat ik een kersthater ben. Maar in het tegendeel. Voor mij is gewoon het hele jaar een feestje . Wil elke dag lekker eten. Gezellig met de hele familie om de boom zitten. Tja de hele familie daar zeg je wat. Leuk hoor.

Elke jaar weer dezelfde sokken krijgen elk jaar weer dezelfde verhalen over vroeger. Nee voor mij niet. Want bij mij staat geen kerstboom. Ach geloof alleen maar dat ik voor in de tijd loop. Kan mezelf niet meer belazeren met de kerstgedachte. Waar afgelopen weekend nog mensen overlijden door verkeersruzies. Zullen er vanavond ook weer dingen plaats vinden.

Ik ben niet negatief denk alleen maar gewoon na. Weet dat ik morgen 2e kerstdag geen drank mag. Omdat de wekker weer midden in de nacht afgaat. Ja het leven gaat gewoon verder.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.