Het gaat eigenlijk nergens over.

Ik weet niet waar ik over kan schrijven.

Er is sneeuw gevallen, toen ik lag te slapen, niet met de auto weg ga, dus ook niet rustig aan hoef te rijden en op te passen, en de pekelwagens ruimte geven. Normaal zou ik dat natuurlijk wel doen. Ook ga ik niet met de trein, want dat is elk jaar zo, waait het hard rijden ze niet, is het te warm rijden ze niet, ligt er sneeuw rijden ze ook niet. Dus wanneer rijden ze wel dan. Elk zeg ik het weer, waarom rijden de treinen in buitenland wel.

Maar waar kan ik dan wel over schrijven, nog steeds, ik las op Nu.nl een stuk, over hoe vermijd ik files, niet zo heel moeilijk, lekker inbed blijven liggen. Ga je wel de weg op, zorg dan dat je ruimte geeft en pas gewoon je snelheid aan, is al zoveel over geschreven. Kan ik natuurlijk wel een blog aan wijden, maar ook in het verkeer, het begint allemaal bij jezelf,voordeel dat ik vandaag niet de weg op hoef, mijn ramen sneeuwvrij maken, is niet nodig, smelt vanzelf.

Kan me druk gaan maken, over gele vestjes, verstandig om die mee te nemen, want als je met pech komt te staan, dan val je nog een beetje op tenminste, dan is er ook het vluchtstrook parkeren, ja het spelletje op je telefoon is heel belangrijk, ik speel onderweg onder het rijden nooit, ik zorg wel dat ik veilig tegen een dok aan sta en daar effe woordjes leg. Bellen tja dat doe je toch handsfree of niet dan. Kan het verkeerd hebben hoor, maar het is wel de oplossing.

Te hard rijden, kunnen we allemaal, maar als er twee bestuurders op de A1 staande worden gehouden, waar je 100 km mag reden ze 185 km per uur, rijbewijs kwijt, ze waren een beginnend bestuurder, tja lijkt mij een wedstrijdje dan, deze 2 heren op een cursus sturen en voorlopig niet meer op de weg laten, heb ik het vroeger zelf gedaan jazeker wel, ik ben ook jong geweest.

Zo lijkt het toch nog op een blog, maar ik weet nog steeds niet waar ik kan over schrijven, dat er chauffeurs te kort komen, zijn tekort dan voor de grote vrachtwagens, extra treeplankje is zo gemaakt. Nee zonder gein,het is de uitdaging om je bedrijf zo goed mogelijk neer te zetten, overal is het gras groener, behalve als er sneeuw op ligt, dan is het overal even wit.

Ik neem nog maar een bakkie koffie en kijk hoe de sneeuwweer verdwijnt, wist niet waar ik over kon schrijven. Dus nog maar een bak koffie, zwart graag, zonder suiker en wel bonenkoffie hoor.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.