Fuck Christmas.

Het is december, de meest onmogelijke maand van het jaar,het koud en guur, mensen denken eens anders, wat uiteindelijk niet zo is, ja het is kerstmis. Het meest onmogelijke feest voor mij, wat ik sinds een aantal jaar, gewoon afkraak, omdat het twee dagen in het jaar zijn. Waarvan de aanloop het meest hypocriete gedachte is.

De supermarkten beginnen al ruim voor de Sinterklaas met allerhande folders, ja dit moet u gaan eten, dit wordt de trend en ze duwen het gewoon door onze strot heen. Gezond eten is de trend, als een ware neanderthaler gaan mijn haren die ik niet heb, rechtovereind staan. Die grote blauwe grutter maakt het helemaal bont, die haalt alle feesten van alle geloven door elkaar heen, wat toch wel knap is, of dat suiker goed voor je is, oh in ons geloof niet.

Dan is er nog de kerstgedachte mede mogelijk gemaakt door de regering, heb mekaar lief en geef elkaar aandacht, ja doe dit alleen met kersten sla de rest van het jaar elkaar lekker de hersens in. Dat kan overigens al heel snel, want met oud en nieuw, mag je vrijwillig politieagentje spelen in je straat. Ja ontwijkt de vuurpijl. Want lekker makkelijk een vuurwerkverbod, maar wel ingesteld door buurtbewoners, ik ben echt benieuwd hoeveel slachtoffers er komen, door zinloos vuurwerkgebruik.

Buiten om dat het met de kerst een kerstgedachte moet zijn,komt er op Sociale media weer een ware storm los, van goedbedoelde plaatjes,met de beste wensen, wens je grootste vijand heel schijnheilig alle goeds voor 2 dagen. Nodig elkaar uit en geef elkaar te eten, ja wat voor een eten dan,groenvoer wat biologisch geteeld is, nep vlees wat gemanipuleerd tot iets wat net zo smaakt als een echt stuk vlees. We geloven alles wat er gezegd wordt,door de grote supermarkten. Wat zal het druk worden bij de Mc Donalds, omdat iedereen nog honger heeft. Kan me niet van indruk onttrekken, dat iedereen lekker zijn eigen ding gaat doen.

Ja ik vindkerst gewoon een schijnheilig feest, dat ver over top gaat, het kost te veelgeld en de gedachte tja, wat is de gedachte tegenwoordig eigenlijk, wees blij dat er geen vrachtwagen op de kerstmarkt gereden is, dat er een mafkees met pistool rondloopt, of dat er een pipo met een mes staat te zwaaien, ja die gedachte, dan gaat de blauwe supermarkt dat geloof erin betrekken, kan wel stellen die supermarkt slaat de plank totaal mis.

Rest mij iedereen een kut kerstfeest te wensen en dat iedereen het hele jaar voor elkaar lief is, begrijp mekaar eens wat meer, geef elkaar eens de ruimte om wat meer te gaan doen, eet wat je zelf wil en denk eens anders, gewoon denken ik ben wie ik ben en ik doe wat ik doe. Loop ik nou te fucken, ja dat doe ik, want de kerst is voor mij een slaapfeest, niet een feest van samen zijn, want men weet wel wat ik bedoel, was het maar samen.  Daarom zeg ik, veel gezondheid en geef een smeer respect aan mensen die stilzwijgend altijd maar door gaan en niet denken aan hun eigen gezondheid..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.