Het lost niks op..

Rijdend door Duitsland heen zie ik en kijk om mij heen. De parkeerplaatsen staan vol. Grote bedrijven daar prijken hun naam op de trailers. We kunnen de bedrijven wel dromen.

Want de grote bedrijven interesseert het totaal niks dat hun naam in het weekend op een parkeerplaats stil staat. De transporteurs die rijden in opdracht. Denk je nou dat de baas van een transportbedrijf zich tegenwoordig nog druk maakt over waar zijn trucks uithangen. Tegenwoordig geld de menselijkheid niet meer. Nee de cijfers tellen alleen.

Je ziet op zondag alleen de koelerboeren rijden. Geladen of niet dat is de vraag. Dan kom je nog die onmogelijke kleine bakwagentjes tegen. Die wat mij betreft altijd te hard rijden. Maar daar is al veel over geschreven.

In Nederland zeggen dat ze streng controleren op de weekend rust. Dan denk ik alleen maar. Ja ja lul lekker in de ruimte. Ik geloof jullie niet. Want ook de parkeerplaatsen in Nederland staan gewoon vol.

Nee Europa maakt 1 fout. Begin bij het begin. Wie laat de auto’s rijden . Wie zorgt dat er lading is. Wie zit er in het weekend heerlijk thuis op een riante bank en denkt doe mij nog maar een wijntje. Het lost allemaal niks op. Het is al te ver doorgeslagen. Zolang de wet omzeild kan worden. Zullen alle maatregelen helemaal niks gaan helpen en zullen alle parkeerplaatsen vol blijven staan in het weekend.

Op de vraag waarom ik dit schrijf. Ik vraag me wat af. Waarom was die 28jaar geleden ook al. Wat is er in die jaren veranderd. Ja 1 ding. De baas was toen een mensen. De planners waren mensen. Nu is dat een computer . Dat is het grote verschil. Voor de rest helemaal niks en dat zegt al genoeg..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.