Foutloos schrijven

Tja beroepszeikers zijn er altijd 24 uur per dag het liefst. Ze kraken je het liefst af en zeiken over van alles maar presteren zelf helemaal niks.

Ik schrijf gewoon vanmorgen een blog in de auto van mijn vriendin. Zij rijdt dan en ik zit ernaast. Gelukkig hoef ik niet op haar te letten. Want rijden kan ze echt wel. Op mijn gemak denk ik dan na. Pak mijn telefoon en schrijf dan een blog. Tja dan zegt er een bijdehand . Hij moet zijn blog editen joh heb je ook een woordje gelezen ergens. Echt ongelooflijk gewoon. Dat iemand dat zo zegt.

Gelukkig weet ik wel beter. Want als ik foutloos zou gaan schrijven. Dan maakt de mensheid zich pas echt zorgen. Dan zullen ze vragen. Ben je ziek of zo..

Ach lol mensen. Heb toch lol in het leven en als iedereen eens foutloos zou schrijven dan is er niks meer aan in deze wereld. Zelfde als iemand zegt ik maak nooit fouten. Dat is zo wie zo al fout. Dit is een fout blog. Maar ja zit weer naast mijn vriendin in de auto op een autobahn

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.