Beste chauffeurs en mensen die net zo denken.

Delen mag altijd. 

Hoe lang gaan we nog stil zitten achter ons stuur, ja omdat het ons werk is, werk waarvoor we hebben gekozen ooit, de spreuk chauffeur wordt je niet, dat ben je gewoon is de dagelijkse spreuk die ik hoor. Het is wel de waarheid.

Maar hoeveel jaar worden we aan het lijntje gehouden,terwijl we elke dag binnen de lijnen moeten blijven anders lig je naast de weg,moeten we binnen de lijnen lossen. Mogen we voor de lijn ons aanmelden, ja de lijn gaat rechtdoor ons leven als chauffeur.

De President van ons land, zal nooit zeggen dat wij een zwaar beroep hebben, want hij zal zich nooit laten zien, nee een filmpje uit 2009, waarin hij verklaart, stem op mij en ik zorg dat het pensioenleeftijd op 65 jaar blijft. Of was dat gewoon bullshit, zoals alles wat het met pensioen te maken heeft. Want oh ja de stratenmakers die voeren een zwaar beroep uit, zal raar zijn, als er geen straten meer bestraat worden, we worden al teveel jaar genaaid, nooit is er over ons beroep gesproken, ja over onze buitenlandse collega’s die staan op de eerste plaats bij de landelijke vakbonden, want ze worden onderbetaald, weet het niet hoor, wie er nog meer onderbetaald wordt dat interesseert niemand, de vakbonden zijn al jaren de weg kwijt, omdat ze gezicht,s verlies zouden lijden om ze harde acties in het transport zouden moeten houden, zijn ze bang soms. Of zitten ze teveel in de werkgeversorganisaties, zitten ze met hun reet gedraaid in de pensioenfondsen, ach we gaan maar toeteren.

Als er 1 beroepsgroep het voortouw moet nemen in actievoeren tegen de regering en alle shit die we meemaken, dan zijn wij de chauffeurs echt de mensen die het zouden moeten doen , alle schappen leeg ,geen benzine bij de pomp, och ik droom echt hoor, want het is een droom, jarenlang al, wat voor een acties zijn er geweest, staan wij chauffeurs nou echt alleen, zeggen onze werkgevers ook niet , nu is het genoeg, kan me voorstellen, dat sommige werkgevers tegen een prijs moeten rijden, daar kunnen ze geen brood van kopen, maar de grote supermarkten een winst maken van heb ik jou daar, hoe dan.

Nee ik droom inderdaad, ik laat me lekker onderbetalen en gageen ander werk zoeken, waar ik meer kan verdienen, ik zit lekker droog in decabine, bij weer en wind, sneeuw en ijzel, code rood geld niet voor ons, laatme lekker afbekken bij bedrijven en geef iedere automobilist op de snelweg, dieniet kan invoegen een vriendelijk handje omhoog, zo van u kan er niks aan doen,dat u niet kan invoegen en krijg graag de middelvinger terug, ik blijf netjesin het verkeer. Maar diep in mij hart weet, dat dit land geleid wordt doormensen die lekker in hun eigen straatje spreken, liefst zou ik dat straatjeafsluiten met mijn combinatie, maar zo alleen nee dat gaat niet.

Kan alleen maar een virtuele middelvinger geven en denken fuck the system, waarom omdat er nu vele mensen gaan reageren, dat het leven niet normaal is, vele mensen zullen actie willen voeren, maar we staan allemaal alleen, net zo alleen als die chauffeur die diep in de nacht rondrijdt om mensen te laten eten.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.