Oh oh Sinterklaas.

Beste Sinterklaas.

U verjaardag komt met rasse schreden dichterbij want u verjaart op 5 december. Maar in de komende dagen rijdt u met uw paard en zwarte pieten over de daken.

Maar weet wel als u het nieuws volgt. Dat er geen wortels zullen zijn voor uw paard want die worden gebruikt in allerlei te gezonde salades voor een paar dagen later. Iets met allerhande tja de mensen die dat verzinnen hebben zeker zin om met u mee te gaan.

Dan komen de dagen eraan. Dat de banketletters komen samen met de chocoladeletters nu kan het zo zijn dat u dit alles gaat over houden want schijnbaar ligt u met alle heerlijkheden voor het mooie avond onder vuur. Want alles is me toch een partij ongezond en dikmakers. Maar dat is pas sinds dit jaar beste Sinterklaas.

Kunnen we nog wel wat te wensen hebben. Hopelijk rijdt u mijn huisje niet te hard voorbij. Eh galoppeert natuurlijk over de daken heen. Want de stint is zoals u weet Sint nog steeds verboden. Wat mag er eigenlijk nog wel in dit land.

Mijn grootste cadeau zou zijn. Gewoon een leven zonder azijnzeikers zonder grijze wollen sokken. Gewoon kunnen eten wat ik wil en een heerlijke roomboter letter A geen probleem want daarmee kom ik weer een beetje de koude winter door. Melkchocolade letter A altijd goed ook al is het een calalorie bom doet mij niks. Want hoe vaak krijgen we het nou.

Mocht u de kerstman nog treffen die kan zijn spullen ook wel pakken. Want ook daar zullen mensen wat te zeiken hebben. Vraag me tevens af. Komen jullie beiden nog wel met plezier naar ons land.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.