Het zegt inderdaad meer.

Soms denk wel eens hoe dan. Dat heb ik deze week. De dwang om naar mijn moeder te gaan. Wordt aardig op proef gesteld. Maar vandaag is dan toch gelukt.

Effe aan de kante gaan dacht ik op de snelweg. Had een klein beetje haast. Heb niemand van de weg afgedrukt. Maar toch nog aardig op tijd bij mijn moeder. Ze zat in de huiskamer. Ze zag mij . Ga jij dat ding effe halen. Dat ding oh met die wielen eronder. Ja natuurlijk. Ik wist dat er fotoboeken lagen in haar slaapkamer. Foto’s van een heel ver verleden. Foto’s die ik nog nooit gezien hebt. Echt heel vreemd.

Heerlijk in het zonnetje achter het glas gaan zitten. Cola en een advocaatje met slagroom voor mij moeder. Ach ze mag toch wel genieten. Dan ga je samen met haar het boek door..

Mijn gedachten hierover hou ik voor mij. Want er zijn geen woorden voor. Maar het was heel bijzonder om haar reageren te zien op een aantal foto’s. Tranen en een lach. Ja het verre verleden dat is wat haar bekend is.

Dit was een heel kort verhaal. Want nogmaals woorden zeggen niks als je een beeld hebt. Wat mooi is..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.