Melk de witte motor.

Zo gauw als ik kon dronk ik melk. Ja melk uit een koe. Jaren lang dacht ik dat chocolade melk uit de bruine koe kwam. Dat was een totaal verkeerde gedachte. Maar ik was klein.

Mijn verre familie die waren boeren. Hadden een boerderij in Putten. Ja met koeien. Daar kreeg ik melk in de stal. Melk zoals het hoort zei de boer tegen mij. Ik was klein dus ik geloofde alles. Melk de witte motor. Ja ik drink het 40 jaar later nog steeds graag.

Nu wordt de echte Melk in verband gebracht met racisme . Hoe komen ze erbij stelletje doorgeslagen mafkezen dat zijn het. Drink geen melk want dat komen uit koeien die opgesloten staan en bla bla bla . Als je witte melk drinkt ben je gewoon racist. Kopt de landelijke leugenaars krant.

De actiegroep. Zegt drink soja melk. Ja soja melk gemaakt van soja bonen. Die worden geplukt in landen door mensen die daar toe gedrongen worden. Slaven handel. Maar dat is niet belangrijk voor de westerse actiegroep. Wie zegt dat soja bonen en melk wel zo gezond is.

Melk komt uit de koe en dat is te verklaren. Soja komt in container uit een land heel ver weg van Nederland.

Ja ga zo door actiegroepen. Dan drinken we geen melk meer van de boer..Vreten we geen groente meer van het land. Maar eten we zo min mogelijk vetten en vitamines. Als je logisch nadenkt dan heb je geen weerstand meer . Als het koud en nat wordt. Daar kan je niet meer tegen.

Ik distantieer me van de achterlijke gedachten dat ik geen melk meer mag drinken. Witte melk is geen racisme en ik ben geen racist ik neem nog maar een glas melk en als de fles leeg is . Dan koop ik weer een nieuwe fles. Want melk is goed voor me. Dat is me ooit verteld op een boerderij..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.