Soms zie iets krijg je een ..

Dit plaatje hierboven. Alles zeggend toch. Daar waar ik vaak over schrijf. Buiten internet is er echte wereld. Buiten het scherm is meer . Veel meer.

Dat oud premier Kok overleden is alle respect voor deze man. Maar dat er nu mensen zijn die wat lezen en dan gaan meepraten. Hij was ook een grondlegger van de toekomst. Want tja laat ook maar.

Maar het leven gaat weer via een scherm. Vele spelletjes kan je spelen. Realiteit nee zeker niet. Want je leert niet een spel. Rode kruizen boven de weg negeren. Want op een scherm kan je gewoon door rijden en eigenlijk is wat ik schrijf onzin. Want kinderen zijn er verslaafd aan en weten niet dat het rode kruisje rechtsboven ook iets is om niet te negeren. Druk daar eens op en ga naar buiten..

Buiten leven tja eigenlijk ook best wel gevaarlijk. Daar rijden dronken mensen rond en rijden dan een andere auto aan en weet je wie dan in de aandacht staat in de pers. De bestuurder die zo stom was om te gaan zitten zuipen (weet de reden niet) maar dan waarschijnlijk onder de ogen van andere mensen achter het stuur kroop. Verdiend deze achterlijke aandacht. Nee de mensen die door het toe doen van deze man nu in het ziekenhuis liggen. Hoe is het daar mee dan..

Ja leuk he internet. Je leest wat ze schrijven. Maar schrijven ze de waarheid. Schrijf ik de waarheid weet ik niet. U leest het en geloofd het mischien. Wat ik wel weet. Is dat het echte leven nooit nagemaakt kan worden in een spel. Want het leven is geen spel.

Ik las overigens een boek. Ja een dik boek. Over een Turkse jongen in de Bijlmer. Hoe hij heeft moeten strijden om te overleven. Vandaag las ik op internet dat een blanke jongen van een school is gehaald omdat er alleen maar Turks en Marokkaans werd gepraat. Dan vraag ik me af. Waar gaat het mis. Nederlandse school toch. Nee in het boek was het ook een school in Amsterdam. Daar was de Turkse jongen bijzonder. Daar was toen heel Amsterdam vertegenwoordigt. Ja zoals Amsterdam ooit was. Vele culturen samen. Door midden gesplitst door een vliegtuig wat neerstort in de Bijlmer. Is dat gebeurd ja dat is gebeurd en tot de dag vandaag is de onderste steen niet boven gekomen.

Dus Rutte heeft dat niet van een vreemde . Zijn voorgangers hebben ook vele stenen verborgen met vragen eronder..Tja zo kan ik wel effe doorgaan. Gelukkig doe ik dat lekker niet. Want soms zie je iets en denk je er het zijne van. .

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.