Waarom vraag ik me af.

Je schopt gewoon een grensrechter dood langs de zijlijn, krijgt maar 14 maanden cel, komt vrij ,begaat nog een overtreding en dat zou beteken het land uit. Maar je duikt onder , verdwijnt van de kaart af en het wordt een doofpot. Wat is dit dan, nogal logisch dat het vertrouwen compleet verdwijnt van de Nederlandse burgers,

Het gaat er bij mij gewoon niet in, dat iemand zomaar kan verdwijnen, als iemand het land uit moet, is ie toch bij de rechter geweest, loopt ie dan vrolijk naar buiten en verdwijnt. Schijnbaar wel, Toen de grensrechter dood werd geschopt, sprak de hele wereld over respect, Ja dar is het woord RESPECT weer, Maar het is duidelijk, regering en de mensen die daar bij horen, leren niks van het verleden, burgers leren niks uit het verleden.

Kan er over blijven schrijven, dat een burgemeester van Zaandam spreekt met mensen die vorig jaar Sinterklaas wouden doden, waarom bestaat die groep nog eigenlijk, Dan is er nog meneer Volkert, gewoon niet waard om aandacht aan te besteden, het is en blijft een moordenaar van een persoon, die nu in deze tijd nodig was geweest, gewoon een moord is het niet geweest, dat blijkt wel, Nu Volkert eisen kan stellen, het blijkt wel uit alles. Daar waar je een misdaad begaat, krijg je ten aller tijde een status van bescherming.

Die gozer die eigenlijk het land uit moest en nu ondergedoken zit, die zal wel een verblijfstatus krijgen, trouwens mensen die naar ons land komen,  geld hebben om een advocaat te nemen en jaren lang rechtszaken te voeren, ja dat zijn echt zielige mensen hoor. Weet het gewoon niet meer en vraag me af.

Waarom vraag ik me af, waarom schrijf ik dit eigenlijk, omdat Nederland niet meer het land is waar ik zonder mening over straat kan lopen, waar ik de regering niet meer serieus kan nemen, waarom kan dat niet meer, dat vraag ik me af. Omdat ik een mens ben, denk u er ook wel eens over na, waarom u een mening heeft en een gedachte.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.