De politiek tja

De politiek in Nederland tja het is me toch wat. Beslissing nemen om asielzoekers sneller te laten weten of ze het land uit moeten is zeker niet mogelijk. Oh nee die mensen kunnen steeds weer opnieuw een verblijfsvergunning aanvragen en dat dan bij de rechter aanvechten bij weigering.

Als ze dan werk aangeboden krijgen. Waar weer alles voor ze betaald wordt. Is 40 uur werken teveel. Ja de politiek knikt gewoon ja. Dat de politiek gesteund word door de media . Blijkt wel uit de journaals en nieuwsrubrieken op internet.

Dan hebben we nog 2 miljard over. Zou zeggen de zorg kan best wel wat gebruiken. Mijn moeder zou graag wat eerder geholpen worden met aankleden en in de rolstoel geholpen worden. Maar door personeel tekort is dat soms niet altijd mogelijk. Dit mede mogelijk gemaakt door het beleid van de afgelopen jaren onder de leiding van tja hoe zal ik hem eens noemen.

Die man he. Die is zo op zijn bek gegaan. Denken de stemmers die op hem gestemd hebben ook niet. Wat een watje. Want als ie kloten zou hebben zou ie zijn spullen pakken en bij de Shell gaan werken. Daar zitten zijn vriendjes toch.

Dat zo onderhand in Nederland er een ommekeer komt is duidelijk. Paasontbijt wordt suikerfeest heel Nederland valt erover. Alleen die school waar het over gaat. Heeft volgens mij de juiste beslissing genomen. Want die kinderen houden meer van zoetigheid dan een paasontbijt van dingen zonder suiker omdat dat verplicht is door de regering omdat het beter voor de gezondheid is .

Zo drukt deze regering lekker een stempel op ons leven. Nu willen ze gaan actie voeren. Meld u aan. Weet het niet hoor. Aanmelden voor te protesteren tegen de regering. Dat moet boem klats gebeuren alles plat een dag. Geen gezeik geen gelul gewoon plat. Stoere praat van mij. Daarom zal ik nooit in de politiek gaan. Daar heb ik een te grote bek voor. Maar een klein hartje.

Maar wat de politiek de laatste jaren heeft kapot gemaakt. Dat zal nooit meer terug komen.. De politiek tja.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.