Geen internet jippiee of ..

Wat zou het toch zijn als je mijn blog niet meer kan lezen. Dat je geen Twitter,Facebook niet meer hebt om je gal te spuwen. Dat je toch eens met elkaar moet gaan praten.

Praten met elkaar. De woorden op de juiste manier horen. Dat zou toch een openbaring zijn. De discussie gewoon voeren met elkaar en daarna een bakkie gaan drinken. Nee we doen het tegenwoordig via internet.

Gelukkig is er nog lang niet overal internet. Er zijn gelukkig nog plaatsen waar geen vanzelfsprekend geen WiFi is. Waar het bereik van 4g of laat staan 3g zo goed is dat je geen WiFi nodig heb. Het mooie is ik weet een plaats waar dat is. Dat bevalt mij uitstekend namelijk.

Natuurlijk lees ik het nieuws via internet. Natuurlijk lees ik de reacties en denk dan. Is iedereen wel zo stoer en weten we het allemaal beter. Weet de jeugd van tegenwoordig nog wel wat een echte wereld is. De echte wereld.

Je twijfelt er zelf ook aan of je dat nog wel weet. Want wie kan er nog zonder een smartphone wie kan er nog zonder internet. Ze zijn er nog steeds maar ze sterven langzaam uit. Ze gaan bijna ook erin trappen. Zal ooit de dag komen. Dat we gewoon weer gaan praten. Praten en leven zonder een internetverbinding.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.