Ik zit hier buiten en denk..

Ik zit aan een tafel lekker buiten in de zon. Verbaas me dat ik buiten kan zitten. Zo verdiend. Ja dat is een feit.

Maar ik verbaas me nog meer. Op mijn arm staat respect. Ja voor mijn leven lang. Zal ik de laatste zijn in deze verrotte wereld die het woord respect kan tonen. Zal ik dat zeker niet laten om te doen.

Lees het nieuws. Het gaat niet om de zwarte pieten. Nee het gaat om het blokkeren van de weg door een stel Friezen die wouden voorkomen dat het wel om zwarte piet zou gaan. Wat is daar mis mee. Nu worden ze berecht om het blokkeren van de weg. Tja dat anderen onaangekondigd de weg blokkeren om een bruiloft te vieren midden op de snelweg dat is schijnbaar gewoon wat hoort in Nederland.

Kan er helemaal naast zitten hoor. Maar het openbaar ministerie kan de discussie niet winnen. Dat zwarte piet gewoon bij sinterklaas hoort. Waarom zou je dat willen ontkennen. Nooit jong geweest of geen kinderen gehad zeker.

Ik verbaas me erover. Dat mensen die op de nominatie staan om uitgezet te worden naar land van herkomst. De laatste tijd meer rechten hebben dan een ieder ander mens.

Ja iedereen is mens en iedereen heeft recht op leven. Maar toon dan wel respect voor iedereen zijn eigen mening. Maakt niet uit welke kleur je hebt. Maakt niet uit waar je vandaan komt. Iedereen heeft recht waar ie recht op heb. Maar wel met het woord respect. .

Ik zit hier buiten en denk. Waarom schrijf ik dit. Ik weet dat tegen poten aan ga schoppen. Ik kijk naar mijn arm en zie het woord respect ja ook voor u die dit gelezen heeft..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.