Eindelijk zeg

Het was mooi gistermiddag. Mijn zussie trad in het huwelijk. Heb jij een zus dan. Jazeker al jaren lang. Leerde haar kennen via een forum en toen op de dijk bij Zwijndrecht.

Daar stond zij. Met een busje vol verwondering te kijken hoe ik achteruit reed daar. Haar woorden waren dat wil ik ook. Ik zei toen dat kun jij.

Heb haar toen bij gestaan met halen en we deelden heel veel dingen. Leuke en minder leuke. Maar altijd was de lach daar. Onze levens tja daar kunnen we een boek over schrijven. Maar gisteren vrijdag 21sept was het zover.

Belinda en Haiko traden in huwelijk. Twee chauffeurs twee trucks. De eerste reactie van zussie was. Tering mijn truck ook. Ja ze genoot en ik was blij hun zo blij te zien. Vele chauffeurs waren er bij aanwezig. Ook in het gemeente huis. Tja de gedachten van de beklaagde bankjes. Deden aan de rechtbank denken en vele ongein kwam voorbij.

Het verhaal van de ambtenaar wad eigenlijk nog best wel heilig. Want menig mens in de zaal weten hoe deze twee kanjers zijn. Gek doen en lol hebben das hun motto. Ze hebben samen veel mee gemaakt. Ja ik weet het Haiko. Ze is me er 1 die Belinda een doorzetter.

Kan wel zeggen eindelijk zeg. Ze zijn getrouwd heb zelf persoonlijk het feest gemist. Door persoonlijke omstandigheden. Maar dat het een dolle boel geweest is. Dat weet ik zeker.

Lieve Belinda en beste Haiko. Zus en zwager heel veel geluk komende jaren en vergeet nooit. Het leven is te mooi om stil te staan. Samen doen is samen leven ook al rijden jullie de andere kant op.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.