Poppenkast in den Haag

Jawel 3e dinsdag is aangebroken . Oh sorry in september. De dag dat er iets met een koffertje is. Die nooit gesloten kan zijn en zeker niet waterdicht is.

Rutte zal wel weer een mooi verhaal hebben waar niks van komt. Hij zal de boel weer bij elkaar liegen. Zoals elk jaar weer. Gaat de hard werkende mensheid er op vooruit nee zeker. De regering zal ons onder leiding van Rutte nog verder uitknijpen.

De FNV maakte het helemaal bond. Volgend jaar bij de cao onderhandelingen 5%erbij. Waarbij het hoogste startbod in 30. Jaar eh 30 jaar. Oké 30 jaar. Geloof dat ik dan toch aardig gelijk krijg dat ons salaris van de beroepchauffeurs in 30 jaar op hetzelfde niveau zit. Van hard werkende onderbetaalde chauffeurs.

Zeg FNV 5% is niet genoeg hoor. Om ons basis salaris gelijk te trekken met beroepen die maar 36 uur in de week maken. Op zijn Hollands gezegd. Wil gewoon geld verdienen net zo een ander . Daar moeten de bonden eens over nadenken.

Oh Ja wie zal het lelijkste hoedje op hebben vandaag en welke 2e Kamerlid zal speciale schoenen aan hebben. Het interesseert mij geen klote . Ik wil leven en gewoon doen waar ik zin in heb. Maar het wordt onmogelijk gemaakt. Door meneer Rutte. Hoe lang nog…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.