Het zijn de kleine dingen

Je bent onderweg. Sommige lopen te zeuren aan je kop. Bij de klanten zijn het de mannen aan de koffietafel die de grootste verhalen hebben in de nacht. Soms hoor je een lief stemmetje van een nieuwe chauffeuse tussen door. Maar in de nacht zijn het de stoere mannen.

Maar dan heb je een klant. Die moet je bellen. Omdat je niet bij de winkel kan komen. Dus dan bel je. Goedemiddag eh mogguh zegt de vriendelijke stem. Ja ik zeg goedemorgen met tien min ben ik op de parkeerplaats bij het zwembad. En binnen tien minuten staat er een busje..

De beste man kan ik al jaren en elke keer verontschuldigd hij zich. Wil graag helpen. Maar ik heb last van mijn rug. Dus tillen gaat niet. Ik begrijp hem. Maar het is het menselijke wat ons werk mooi kan maken.

Ligt er helemaal aan hoe je zelf instelt en weet om een feestje te maken. Moet je zelf se slingers ophangen. Vergeet dat nooit..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.