Het leven bestaat uit keuzes, 2 keuzes ja of nee.

Iedereen heeft een keuze, namelijk ja of nee. Dat is echt helemaal niks vreemds aan, kies je ja dan accepteer je de gevolgen zeg je nee dan maak je een keuze om niet verder te gaan.

depositphotos_86448996-stockafbeelding-hou-mij-ja-of-nee

Dat mensen in het verleden een keuze hebben gemaakt om naar Nederland te komen en hier asiel aan te vragen en hopen Ja te krijgen dat ze mogen blijven en niet hopen op een Nee, zodat ze het land uit moeten. Dat een fucking regering een beleid heeft dat mensen in hoop laat zitten, omdat het systeem geen Ja of Nee direct kan zeggen. Dat een actievoeder met zijn grote muil, eigenlijk het land uit moest, maar om zijn mond te laten houden hier mag blijven. Sorry maar twee kinderen die nu ondergedoken zijn, omdat ze toen ze 1 en 2 jaar waren, door hun moeder zijn meegenomen naar Nederland zouden dan dus ook actie moeten gaan voeren en panden kraken.

Terwijl iemand die legaal naar Nederland wil komen om hier een leven op te bouwen met een liefde, allerlei wegen moet bewandelen in het thuisland om hier een verblijfsvergunning te krijgen, ook heeft iemand geld, als degene niet de taalcursus haalt op de ambassade in het land waar ze wonen, komen ze gewoon Nederland niet in. Ben ik nou een racist nee zeker niet, ik denk gewoon na net zoals zoveel Nederlanders.

Sommige mensen hebben dus geen keuze, het hele bestel van de rechtspraak op vluchtelingen gebied en mensen die hier in Nederland willen komen werken en wonen en trouwen, dan ook nog de illegale arbeidsconstructies, ja dit land is echt goed bezig. Natuurlijk onder leiding van de maffia uit Brussel en Straatsburg, ik volg het al niet meer. Ik blijf erbij iedereen heeft een keuze ja of nee.

Ik schreef het al een keer in het verleden, maar doe het nu weer. Kom je hier in dit land wonen, pas je dan aan het land waar je bent, elkaar de hersens in slaan is niet nodig, als de instanties eens ballen hebben, dan is het gewoon ja of nee, je blijft hier of je gaat gelijk weg. Is dat moeilijk nee toch.

Geldt in het leven toch altijd, je werkt, doe je dat graag Ja en heb je niet meer naar je zin nee is het dan. Rij je te hard, ja omdat je zelf dat pedaal in trapt, rij nee niet te hard, dan heb je beheersing, heel simpel, kom je naar een land om geluk te zoeken, ja dan heb je geluk als het lukt en Nee als het niet lukt, dan is het gewoon mislukt.

geenjageennee

Ik had ook een keuze om mijn gedachte te omschrijven, ja ik had niet kunnen en nee ik maak van hart geen moordkuil, kropt het niet op, want nee ik ben geen racist maar ja ik denk gewoon gezond na.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.