De naam he..

Dit weekend zijn vuurdoop gehad. Gewoon effe een weekendje weg. Geen vakantie maar gewoon ergens thuis komen.

Maar dit keer gingen we met mijn Nissan Pirate want micra nee dat is ie nog steeds gewoon niet meer. De associatie met micra van het volk wat op de weg rijdt. Is dat er een oud grijs koppel achter het stuur zit. Dat de micra totaal niet mee kan komen.

Mee kan komen tussen het donders geweld op Duitse autobaan. Daar waar grote te grote wagens de dienst uitmaken. Liefst altijd links rijden en de vinger bij groot licht hebben. Dit keer mooi pech. Want de micra viel niet op tussen hun.

Nee de Pirate ging gewoon mee in het verkeer. De bergen in. Ja dat vond ie heerlijk. Gewoon niet te vergelijken met enig ander merk of type meer. Genoeg power om mee te komen. Daarbij het rijdt ook nog lekker relaxt ook. Niks om me eigen voor te schamen.

Het weekend kan ik heel veel of eigenlijk niks over schrijven. Kleine oorzaak het was te gezellig met veel ja dat dus. Het was geen koffie.

Vandaag hetzelfde verhaal. Gewoon mee doen met de grote jongens en uiteindelijk een oude micra tegen komen. Ja daar moet je bang voor zijn..Maar voor de nieuwe Nissan Micra dat is een super wagen een echte middenklasser maar met 1 nadeel.

De naam he. Blijf het zeggen. De wagen is de naam micra echt onwaardig. De gedachte van de mens is raar. Micra is een boodschappenwagentje, nee hoor. De naam Pirate is beter. Want ja in de stad is ie zuinig en op de snelweg komt ie gewoon mee. Liefst nog voorop ook. Want menig bestuurder verkeek zich eigen op de kracht en power van de Pirate.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.