Ze vloog eerst met een bezem

Een aantal jaar geleden zeg maar 2 jaar geleden in contact met Jolanda een heksje met een doel. Zij had veel meegemaakt en schrijft ook blogs net zoals mij.

Maar zij was op zoek naar die prins op een schildpad die met een niet geüpdate Tom Tom vast stond in de vangrail en daar door niet haar kant op kwam. Dit was toen pure lol..

Een jaar geleden kwam ze in aanraking met een virus. Ja het virus van chauffeur worden. Je kan er alles van denken of zeggen maar dit heksje ging het doen. De bezem in de hoek de pen vast in haar hand en de beroepstoeristen sloten haar in het hart. Vele tips volgde helpen daar waar het kon. Zij was niet eigenwijs maar leergierig. Zij schroomde niet om hulp te vragen. Vaak voer ze mee in gedachten met kapitein roze bril.

Morgen gaat ze afrijden. Het vertouwen wat ze niet had is nu omgeslagen in vertrouwen. Haar bezem zet ze even in de hoek en uiteindelijk zal ze opzoek gaan. Naar die prins op die schildpad alleen zal ze dan toeteren naar hem en zeggen he jij daar. Jij kwam niet naar mij . Nu rij ik jouw gewoon voorbij.

Kan wel namens alle beroepstoeristen je zeggen. Heel veel succes morgen en we denken allemaal aan je. Ook blijven we tevens uit de buurt om je het niet te moeilijk te maken.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.