Joh belasting omlaag..

Ja ja echt waar. Belasting op suikervrije frisdrank en bronwater gaan omlaag. Goed nieuws dan het kraanwater ook toch. Waar zijn ze toch mee bezig.

De rookwaren daar stijgen de prijzen ook alleen maar de kant van duur op. Daar word me toch een geld mee verdiend. Stoppen de mensen met roken nee is het antwoord.

De prijzen van brandstof stijgen de pan uit. Stoppen mensen met autorijden. Het is gewoon aan de ene kant belasting omhoog en aan de andere kant omlaag. Want wil de regering nu ons gaan dwingen om suikervrije producten te gaan kopen.

Wil de regering ons gewoon dwingen om volgens een paar gezondheids idioten ons laten geloven. Dat bronwater echt uit een bron komt. Jazeker dezelfde bron waar gewoon ordinair kraanwater uit komt. Weet je wat ik ervan denkt.

Leef je eigen leven. Eet wat je lekker vindt en drink wat je zelf wil.. Want als je leeft volgens de gemaakte maatstaven. Is gewoon de fabrikant die het meeste geld biedt. Degene die in de aanbieding komt. Dus minister succes met je dure auto met een mini bar. Vol met cola lekker veel suiker erin en dat je maar lekker mag genieten van geld van iemand anders Zogenaamd smeergeld. Daar waar geen belasting wordt voor betaald.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Joh belasting omlaag..”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.