Mark en zijn volgelingen, eigenlijk zijn het gewoon watjes

Weet je wel ik ben eigenlijk, schreef iemand mij, die mij probeerde in een hoek te douwen van de negatieve gedachten. Kan wel dan een standaardantwoord geven, maar als ik zijn profiel bekeek, ja dan wist ik wel wie hij was, een volgeling van de grootste leugenaar van het land, die met zijn achterlijke ideeën het land mee neemt in de afgrond. Iedereen gelooft die man met die lange neus, ja Mark ik heb het over jou. De ooit ideale schoonzoon, de man die bij zijn moeder thuis woonde, heeft warempel de boel, de mensheid belazerd.

Hij heeft vele mensen op het verkeerde been gezet en zijn mede partijen voor het blok gezet, jij krijgt dit dan krijg ik dit, ja lekker he handjeklap om de regie te houden. De partij de VVD die het geen moer interesseert dat de zorg naar de klote gaat, de partij onder leiding van Mark heeft alleen maar van die geldtekens in hun ogen. Maar nog zorgelijk zijn de volgers van Mark.

Die denken dat ze alles zijn, trots dat ze zijn. Maar 1 ding vergeten, ook zij worden genaaid door Mark. Keihard gewoon, nu is er een partij, die wroeging krijgt, de ChristenUnie, maar hun zijn dingen beloofd en belofte maakt schuld, ja ja hoe heilig zijn we eigenlijk.

Maar even terugkomen, weet je wie ik ben, ik weet niet wie je bent, ik kan het merendeel van de mensen alleen van naam, niemand kan ik persoonlijk, dat zou wat zijn zeg. Maar het tegenwoord, weet u wel wie ik ben, nee dat weet u ook niet, wat geeft u dan het recht, om mij een onveilig chauffeur te noemen, die niet met zijn vak bezig is en een gevaar op de weg is, waar haalt u dat vandaan, oh ja dat is de gedachte van VVD-stemmer, of eigenlijk volgeling. Die mogen alles zeggen maar kunnen hun woorden niet verdedigingen, omdat ze alleen maar kunnen aanvallen.  Ja Mark heeft het goed voor elkaar.

Maar ik denk het er mijne van, de politiek bestaat achter achterkamertjes en daar heb ik een hekel aan, ik zal 1 van de weinige zijn en weer veroordeeld worden op mijn woorden, maar dat maakt mij niet uit. Ik heb niet op de VVD gestemd, maar als ik zelf er mee te maken krijg, in mijn leven, hoe ik zie dat zorg naar de klote gaat, zo nog heel veel meer dingen, mag ik hopen, dat er politici zijn die de kloten hebben om op te staan en te zeggen, stop Mark hier en niet verder, jij gaat niet je toekomst regelen over de rug van de Nederlandse burger. Misschien worden dan Mark zijn volgelingen ook wakker, dat ze ook genaaid zijn.

 

b7ae34df01b98c6b59e4d241630f4cc1

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.