Tja ik lees niks over sleurhutten

Gisteren een mooi feestje ergens in noord Holland. Dan is vanuit Almere altijd weer een feestje om daar te geraken.

Want eigenlijk voel je het al aankomen. Heb ik al een blog geschreven over sleurhutten. Dat vroeg mijn schone zus gisteravond. Eh nee.

Maar het is eigenlijk wel heel opvallend. Dat de caravans niks veranderd zijn. Nog steeds verkeerd beladen. Te kleine auto’s ervoor. Te grote sleurhut erachter. Liefst met 4 fietsen erop of voor. Nog mooier op het dak geplakt. Maar die mensen rijden nog steeds niet door. Dan heb je ook nog de mensen die denken.

Die denken dat de hele snelweg bestaat uit 6 rijbanen en dat rechts rijden een optie is waar voor betaald moet worden en als dat dan ook nog met een sleurhut erachter gebeurd. Die dan vrolijk op tijd al op de 5e rijbaan gaat rijden is dat pure ergenis.

Waarom staan eigenlijk nog de borden met de snelheid langs de snelweg. Waarom eigenlijk. Want het lijkt wel. Dat ik de enigste ben. Die wordt gedwongen door zijn eigen auto zich aan de snelheid te houden

Maar ik maak nog meer zorgen. Zorgen als de schoolvakanties voorbij zijn. Dan komen de grijze plaag weer op de weg. Nee de ellende is nog niet over.

Wat wij wel hebben gedaan. Geen ruzie gemaakt. Wie rijdt er terug als het feestje over is. Geen van beide. Gewoon blijven slapen. Heel toevallig in een chalet oftewel een sta caravan dat dan weer wel..

Tja het is me toch wat…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.