Ze is leeg maar nog niet …

Deze morgen gingen we samen naar laren. Bakje fruit mee en eigenlijk nog niet helemaal wakker.

Maar dan toch in Laren gearriveerd op de parkeerplaats. Lopen we naar de schuifdeuren. De vriendelijkheid van de dame achter de balie is altijd leuk. Door de deuren heen. Lopen wij niet wetend hoe mijn moeder vandaag zal zijn.

Daar zat ze dan in haar rolstoel. Lag mijn grote hand op haar schouder. Ze keek op en begon te snikken. Zonder dat ze het zelf door heeft. Maar het bakje fruit. Ja daar wordt ze blij van. Nou dan gaan we lekker naar buiten toe..Rijdend met haar rolstoel. Ben ik toch niet meer die grote beer. Maar gewoon een klein ventje die om zijn moeder geeft.

Buiten een mooi plekje gevonden en het bakje ging open. Smullen maar. Af en toe afremmen. Maar de cassis was er om door te spoelen. Haar blik in haar ogen he. Die blik …

Die blik is leeg. Gewoon leeg. Ze zegt het zelf ook. Heb niks te meer te vertellen. Weet het niet meer. Zou ze dit menen. De blik in haar ogen zegt heel veel. Heel veel.

Langzaam lopen we de deuren weer door. We zijn stil en denken. Ja het is zoals het is. Ze doet het nog maar ze is leeg en op. Ze is der klaar mee..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Ze is leeg maar nog niet …”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.