Alweer boem en total loss

Geachte medewegmisbruiker.

Standaard in de auto. Een zonnebril. Ruitenschoonmaakspul en doekjes om de ramen schoon te maken. Want dat in combinatie met een zonnebril is gewoon goud.

Er gaat een wereld voor je neus open. De telefoon laat je gewoon liggen. Want daar heb je als het goed is geen tijd voor. Want je kijkt toch recht voor je uit. Af en toe niet te vaak in je spiegels want richting aan geven is niet nodig.

Maar door schone ramen en een zonnebril en de aandacht op de weg. Vraag ik het me af. Hoe dan. Valt een wagen van Rijkswaterstaat nou echt niet op.

Als u een Bij ziet die is ook geel en zwart. Dan wordt u panisch. Waarom wordt u dat dan niet. Als een geel zwarte pick up op de vluchtstrook of half op de weg staat. Dan valt ie niet op. Kom op zeg. Vooruit kijken is een optie die niet optioneel is. Maar gewoon een pré.

Wees nou niet de held door te gaan zeggen. Ik heb schone ramen en kijk vooruit. Of te gaan zeggen ik zie de wagens altijd. Hoe kan er dan nu weer een wagen in de kreukels staan.

Ook die mensen werken voor ons allemaal. Zo onderhand is de vraag ook bij hun. Wat moeten ze nog meer doen. Een spijkermat achter de wagen leggen soms.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.