Soms he wil ik..

Vandaag is het dinsdag en dan rij ik in mijn Pirate naar Laren toe. Trots draai ik de parkeerplaats op.

Lopend over diezelfde parkeerplaats denk ik na. Hoe zal ze zijn. Zal ze spraakzaam zijn. Of is ze stil en kijk ze voor haar uit..

Door de schuifdeuren heen. Vriendelijk goedemorgen tegen de dame achter de balie natuurlijk. Loop ik door de deuren heen. Klik achter me en ze zijn weer dicht. Zoals elke keer. Slof ik door die gang heen. Niet omdat ik moeite heb met mijn benen optillen. Maar gewoon omdat ik mischien weet ik eigenlijk niet.

Ze zit daar in de huiskamer. Op een stoel voor de tv. Haar appeltje te eten en moeiteloos erachter aan. Twee koekjes en een bak koffie. Eh ook ik koffie met twee koekjes. Ja ze zorgen ook voor mij daar.

Soms he wil ik haar zoveel vertellen en bovendien vragen. Maar vertellen kan wel. Of dat aankomt weet ik niet. Vragen dan hoop je antwoord te krijgen. Het was al genoeg deze keer. Dat ze mijn hand vast pakte en erin kneep. Gewoon leuk dat je er bent zij ze. Net of ze het zelf niet doorheeft. Maar haar buitenwereld wel. Ik loop weer naar buiten naar die grote wereld .

Soms he wil ik .. Helemaal niets..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.