DEZE blog gaat eigenlijk helemaal nergens over.. Lucht dus.

Fucking sociale media zet verval in, Twitter raakt vele nep accounts kwijt, of ruimt gewoon de grootste puinhoop op, lekker zielig zeg, ik heb er geen medelijden. Facebook tja leeft of leefde van advertenties en van de mensen belazeren.

Het kost meneer Zuckerberg een boel geld, ja dus kan er niet wakker van liggen, want iets wat niet koste toen het startte en in de loop van de jaren, steeds meer geld ging opleveren, door persoon gegevens gewoon te verkopen, de adverteerders op te lichten. Maar is Facebook niet groot geworden door gebruikers, tja is dat het belangrijkste dan, iets wat gratis gebruikt kan worden, kan ook heel saai worden.

Maar wat er eigenlijk aan de hand is, we zijn gewoon sociale media moe, we zijn er moe van, van de negatieve berichtgeving, want de sociale wereld is zeker niet de echte wereld, want mijn echte wereld heeft geen rood kruisje rechtsboven in. Het gezeur over alles en nog wat, komt totaal niet overeen met mijn wereld. Bijvoorbeeld, als ik zeg dat alle mensen gewoon mensen zijn, dat niemand zijn mening over iets aan mij moet opdringen, dat zal niemand wat doen.

Als ik zeg dat de islam een gevaarlijk iets is, dan zal ik daar worden op afgerekend gewoon keihard!! Dat ik van de week dacht, ze waren opzoek naar ervaringsdeskundigen op het gebied van het leven met de warmte, sorry, maar er zijn zat mensen bij gekomen via illegale wegen, die kunnen leven met de warmte, dat zijn de mensen met ervaring. Ik durf dat nu als voorbeeld te nemen.

Maar ik zou het nooit in een tweet kunnen zeggen, omdat je dan discrimineert, ja in eigen land, dankzij de sociale media wordt je in een hoek gezet, als je mensen op straat tegen komt, zullen de woorden anders zijn. Dat Facebook ten onder gaat, dat is de weg die allang in gezet is, ze kunnen doen wat ze willen, maar meneer Zuckerberg slaat de plank totaal mis. Want de mensen vertrouwen hem niet meer. Eigenlijk vertrouwen we gewoon het hele sociale media gedoe niet meer, maar dat durven we niet toe te geven.

Ik geef het wel toe, maar ja …

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.