Wat heet

Het is donderdag 26 juli schijnbaar moet het zo zijn. Maar de zon schijnt in de zomer wat heet he.

Maar vandaag naar mijn moeder geweest. Mooi Op tijd klaar met werken, dus ideaal om effe langs te gaan. Op de snelweg hebben de mensen ook al last van de warmte trouwens . Want ze plakken op elkaar en blijven op 2e rijbaan plakken. Wat heet he.

Maar door de deuren is het benauwd. Tuurlijk is dat zo. Respect voor medewerkers en medelijden met de bewoners. Maar daar zat ze voor de tv. Aan de koffie en Alex en koffie. Tuurlijk doen we nog een bakkie. Kan nu wel stellen. Dat ze niet voelt of heet of koud is. Want ze wou naar buiten en ze had de koffie op en of ik maar effe door wou gaan. Goed de blaren groeien gestaag in mijn gehemelte.

Dus naar buiten toe. Rondje lopen en al snel zegt ze . Ik moet terug want ik moet eten. Nee hoor zeg ik. Wil je een cassis ja dat wou ze. Ik een cola en daar zaten wij onder de boom aan een tafeltje. Helemaal goed. Maar elke beweging die je maakt he. Denk je wat heet he.

Ja wat heet dat zeg ik nu de hele tijd. Wat heet het eigenlijk als je geholpen moet worden met verplaatsen, als je altijd zelf alles gedaan hebt. Niet meer een blikje leeg kan schenken in een glas. Wat heet het dan. Dan denk ik hulpeloos en de mensen die voor haar zorgen. Ja die hebben een naam en ze hebben het heet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.