Zijn Duim ging omhoog

Als chauffeur kom je in steden en dorpen waar je eigenlijk ogen te kort komt.

De rotondes zijn zo aangelegd dat het overzicht voor een vrachtwagenchauffeur minimaal is. Zo reed ik vanmorgen in Huizen. Huizen in de ochtend is veel fietsers.

Op een rotonde stond hij te wachten. Met zijn petje andersom op en een stoere fiets. Amper 7 jaar denk ik. Hij wou de rotonde over steken. Ik kom langzaam aangereden en zag hem.

Maar hij deed iets . Iets moois . Hij zocht oogcontact met mij. Hij zag mijn hand omhoog gaan dat ie voor langs mocht gaan. Ondertussen deed ie dat ook. Zijn duim ging omhoog. Mijn duim ook. Hij was veilig over.

Maar die automobiliste die drukker was met iets anders . Zou ze mij hebben zien stil staan. Zouden ze hem gezien hebben. Hij schrok van die auto en ik dacht waarom mensen .

Ik kreeg een duim van die jongen wilt u dat ook niet soms. Gelukkig reed de automobiliste niet door en kon mijn vriendje rustig de andere kant bereiken.

Bedoel maar…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.