Ik ben geen racist, maar zo onderhand

De heer Gert-Jan Segers, ook wel bekend als Leider van de ChristenUnie, deed een uitspraak in de grote leugenaars krant, hij vindt het gebrek aan integratie onaanvaardbaar, Turk moet land kiezen.

Oh ok dan is dat zo. Zijn de politici niet wat vergeten, dat ze in de loop van de jaren, overal mee ingestemd hebben, dat twee paspoorten gewoon al jarenlang toegestaan zijn, alleen dat in 2018 de discussie harder wordt. Want als iemand denkt, dat de grondwet van een land gewoon ook geld in Nederland, Boerka verbod doel ik op.

Mijn gedachte is dan, ben ik verhuisd naar een land waar de Nederlandse grondwet niet meer van toepassing is, het is een grote puinhoop, heel Europa valt over van alles heen, de buitenlanders in ons land met twee paspoorten, bijvoorbeeld de Turken, die mogen kiezen in Turkije dat hebben ze dus ook gedaan, de joker Erdogan heeft nog meer macht gekregen, maar ze mogen ook in Nederland kiezen, tuurlijk kreeg de moslimpartij de meeste stemmen.

Het klopt gewoon niet, waarom mogen voetballers voor Nederland en Marokko uitkomen, waarom mogen ze kiezen, zelf vind ik dat ze geen keuze hebben. Niet de keuze hebben om te stemmen in twee landen, gewoon zich eigen moeten aanpassen aan het land waar ze zijn en wonen. Ze willen er graag bij horen, pas je eigen dan ook aan dan.

Waarom kunnen vluchtelingen die met een boot 2 weken lang dobberen op de middellandse zee, in de haven hun gekregen kleding weg gooien en nieuwe kleding gaan kopen, dan vervolgens in een duur restaurant gaan eten, dat vluchtelingen in ons land, gewoon op vakantie gaan, terwijl de Nederlander thuisblijft, omdat ze de vakantie niet kunnen betalen. Het is gewoon weg niet te begrijpen, hoe ziet de toekomst eruit.

De uitgeprocedeerde asielzoekers die in Amsterdam panden kraken en gewoon het voor zeggen hebben, ze krijgen gelijk en doen maar wat ze willen, waar is die enkele reis , is dat kaartje al gekocht soms.

De regeringen van Europa belazeren hun inwoners gewoon, ze liegen gewoon ons voor, 1 Europa fuck off, dat bestaat alleen op papier, ze hebben in de loop van de jaren er een te grote puinhoop van gemaakt, ze kunnen niet meer terug, de oppositie zal gaan opstaan, er zullen koppen gaan rollen, omdat ze dat zelf mogelijk hebben gemaakt, leuk he allemaal. Wie krijgt er nog grotere problemen in de toekomst, de jeugd van nu, die vragen ze nu al af, hoe dan.

Hoe dan, hoe kunnen mensen twee paspoorten hebben, hoe kan dat dan, nou dat zal ik eens uitleggen. Hoe kunnen vluchtelingen het zo goed hebben, geen paspoort maar wel een mobile telefoon, geen paspoort, maar wel geld. Hoe kan dit allemaal ik weet het niet.

Ik ben geen racist, maar zo onderhand mag je niks meer zeggen, omdat we de weg kwijt zijn, de gedachte leidt zijn eigen weg, ja ik ben een Nederlander.

Dan nog dit.

C22I9H2WgAEtR97

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.